Şimdi Ara

6.6 Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeter kalista yeter be gidin aptal heroları nerfleyin
  • Vurun Fiora'ya işiniz ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lux'ın e sini bitirmişler. Açıkcası sevindim.
    Ama neden ap bir şampiyon söz konusu olunca direk öldürürken 1 yıldır estiren ad herolara ya ufacık bir nerf geliyor ya da hiç gelmiyor bunu anlamıyorum.
    quote:

KALKAN MİKTARI 80/105/130/155/180 ⇒ 50/65/80/95/110
    ORAN 0,35 yetenek gücü ⇒ 0,2 yetenek gücü
  • zzrotta kapi cani 5 mi yaziyor ben mi yanlis okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

zzrotta kapi cani 5 mi yaziyor ben mi yanlis okudum

5 vuruş işte , mor totem hesabı . diğer türlü kimi durumda hemen eriyordu. Ayrıca zzrot savaşları da oyunların kaderini belirliyor biraz. Dün midde savas öncesi koridorun ortasına attı arkadaş zzrotu , onu kesmek için öne çıkan iki sivri zekalıyı kesip maçı bitirdik ordan :D

• Şu ana kadar hangi şampiyonu main yapsam nerf yedi. Sıra fioradayış. Daha oynar mıyım bilemem. Late de aşırı güçlüydü ve hala öyle olacak fakat early de çok bir üstünlüğü yoktu bu sefer hiç kalmamış.

• Kalista nerf nerf bıktık artık zaten geri düştümü toparlaması zor en kısa zamanda güzel bie buff lazım

• Kalista fiora nerf gereksiz ve saçma karma bile buff aldı artık kayle buff bekliyoruz 3 yıl oldu rito pls kalista ve fiora etkilenmez bence zaten toplasan oynayabilen 100 kişi çıkmaz trde

• cho biraz daha artsa olurmuş , ekko buff alması saçma zaten iyi durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Kalista fiora nerf gereksiz ve saçma karma bile buff aldı artık kayle buff bekliyoruz 3 yıl oldu rito pls kalista ve fiora etkilenmez bence zaten toplasan oynayabilen 100 kişi çıkmaz trde

Kayle top dene eğer denenediysen.Nashor+guinsoo baya güçlü,buffa gerek yok bence.

• yinemi kalista :(
  • Helal lan riot. Oriannayi da adam ettiniz. Zaten hevesim vardi bu aralar. Cok Iyi oldu

• Kendimi küfür etmemek için zor tutuyorum jannadan ne istediniz ulan

• Haftaya LCS'ler dahil çoğu maçta maokai görücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Şu ana kadar hangi şampiyonu main yapsam nerf yedi. Sıra fioradayış. Daha oynar mıyım bilemem. Late de aşırı güçlüydü ve hala öyle olacak fakat early de çok bir üstünlüğü yoktu bu sefer hiç kalmamış.

Early de üstünlüğü yok mu? 1 lvlde tüm top lane herolarına engage olup karlı çıkabilirsiniz fiorayla. Yeter ki pasif q yapın. Bu yamada fioraya gelen nerfler işin reklamı. Fiorayı asıl vuracak olay haşmetli nerf'ü. Artık ya diğer hydra alıp kırılgan olacaz ya da tank gidicez ama hasar eksik kalacak. Olması gereken de buydu.

Diğer nerfleri gayet beğendim ama Ekko zaten iyi durumdayken bu buffları atmaları top lanede picklenme oranını arttıracaktır. Bu arada poppy nerfleri nerde kaldı?

• Her şeyi anladım da Ekko neden buff?
  • Bir zamanlar Kalista vardı... o Artık yok..
  • dün frost queen janna aldım ve nerf yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Şu ana kadar hangi şampiyonu main yapsam nerf yedi. Sıra fioradayış. Daha oynar mıyım bilemem. Late de aşırı güçlüydü ve hala öyle olacak fakat early de çok bir üstünlüğü yoktu bu sefer hiç kalmamış.

Early de üstünlüğü yok mu? 1 lvlde tüm top lane herolarına engage olup karlı çıkabilirsiniz fiorayla. Yeter ki pasif q yapın. Bu yamada fioraya gelen nerfler işin reklamı. Fiorayı asıl vuracak olay haşmetli nerf'ü. Artık ya diğer hydra alıp kırılgan olacaz ya da tank gidicez ama hasar eksik kalacak. Olması gereken de buydu.

Diğer nerfleri gayet beğendim ama Ekko zaten iyi durumdayken bu buffları atmaları top lanede picklenme oranını arttıracaktır. Bu arada poppy nerfleri nerde kaldı?

İlk levellerde atılan q yu gayet iyi cezalandırıyorlar. O yüzden iş kolay değil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.