Şimdi Ara

6 ay sonra veya 1 sene sonra fiyatlar ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz piyasaya talep artık kalmadı. Acaba bundan 6 ay veya 1 sene sonra piyasa ne olur.

• Kur falan hikaye
    İnsanlar su anda mükemmel bir tepki veriyorlar
    Herkes " ihtiyacım değilse almiyorum " diye dusunuyor
    Bu duruma gelme sebepleri de faizler ,otv artislari ve galericilerdir. Ayrica bitcoin altin dolara yatırım yapmak daha cazip hale geldi
    Ben de aracimi satıp suv almak istedim bir ara .100.000 e yakin fark vermem gerekti şu piyasada.O paranın 10.000 lirasını üstte saydığım yerlerde değerlendir aylık benzin masrafın çok çok rahat çıkıyor.
    Hiç olmadı faize yatir fazlasıyla çıkıyor
    E kim bu durumda dünya kadar krediye girip de kendini banka kölesi yapar ?Mis gibi binerim arabama. Maceraya ne gerek var?
    Piyasa insanların max 40-50 bin lira kredi çekip alabilme durumuna gelene kadar düşecek. Ben bunu 3 aydır söylüyorum.Bakmayin şu anda galericilerin yazın piyasa artacak ve demelerine .Bekleyin o araçlarin fiyatlari nasil tel tel dökülüyor şahit olun
  • Kura bağlı olarak değişmeler olur. Kurun ne olacağını maalesef bilemeyiz. O yüzden bir şey demek doğru olmaz.

• Kur falan hikaye
    Bu duruma gelme sebepleri de faizler ,otv artislari ve galericilerdir. Ayrica bitcoin altin dolara yatırım yapmak daha cazip hale geldi
    Ben de aracimi satıp suv almak istedim bir ara .100.000 e yakin fark vermem gerekti şu piyasada.O paranın 10.000 lirasını üstte saydığım yerlerde değerlendir aylık benzin masrafın çok çok rahat çıkıyor.
    E kim bu durumda dünya kadar krediye girip de kendini banka kölesi yapar ?Mis gibi binerim arabama. Maceraya ne gerek var?
    Piyasa insanların max 40-50 bin lira kredi çekip alabilme durumuna gelene kadar düşecek. Ben bunu 3 aydır söylüyorum.Bakmayin şu anda galericilerin yazın piyasa artacak ve demelerine .Bekleyin o araçlarin fiyatlari nasil tel tel dökülüyor şahit olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 26 Mart 2021; 12:3:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 ayda 4 merkez başkanı değişen yerde bunun cevabını verebilen olmaz. RTE ne derse o olacak. yüksek faizle pyasa dönmedikten sonra kuru salla faizi düşür dolar çıksın gerekirse dediler şu an gibi duruyor. gerçi faizi düşüreni de görevden aldılar faizi çıkaranı da. kimse bi mok anlamadı. herkes şok. daha mantıklı bi açıklama yapanda olmadıi anlayan da olmadı. yani ihtiyacın varsa alacan gibi. yada bekle aya çıkacaz arabaya falan gerek kalmayacak zıplaya zıplaya gidecez her yere malum yer çekimi yok gibi bi şey. hop hop zıpla zıplaya merhaba ben geldim diyeceksin.

• 10.000 civarı artış olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Kur falan hikaye

Bana kalirsa asil sebep millette para yok. Olsa kuyruk olur.

Tepki vermeyi becerebilseydik zamaninda benzin fiyatlarina tepki verebilirdik.

• eğer dolar artarsa, fiyatlar artar.

eğer dolar düşerse, fiyatlar artar.

eğer dolar sabit kalırsa, fiyatlar artar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haziran a dogru 5 10bin kor

• Bu konuları açanların alayı galerici buna inanıyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Bu konuları açanların alayı galerici buna inanıyorum artık

Köşede parasını tutan bu fiyatlara da asla araba almayacak bir vatandaşım vallahi bir suçum yok :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Köşede parasını tutan bu fiyatlara da asla araba almayacak bir vatandaşım vallahi bir suçum yok :))

Alıntıları Göster

Fiyatlar düşmez , hatta son merkez bankası başkanı değişimi ile artan dolar eurodan sonra düşmez

Siz paranızı yazın ona göre fikir yazmış millet alın arabanızı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Fiyatlar düşmez , hatta son merkez bankası başkanı değişimi ile artan dolar eurodan sonra düşmez

Siz paranızı yazın ona göre fikir yazmış millet alın arabanızı

Alıntıları Göster

Maalesef bu süreçte bu tenekelere o paraları vermem

• Ocak - Mart döneminde satışlar % 59,7 oranında artmış . ODD verisi bu .

Yani demem o ki dünyadan haberiniz yok hala indirim bekliyorsunuz, fiyatlar artmayacak zannediyorsunuz. Okkalı zamlara hazır olun.

• Türkiye de hala bir şeyin fiyatının düşeceğine inanan insanlar var?

• vergi dilimleri düzenlenmezse b segment orta paket 300 olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.