Pegasus %10 indirim kendi sitesinden alınan biletlerde geçerli. TİNDER 6 AY PLUS TR DE GEÇERLİ 50 TL ; her ay 1 boost var. Tinderdan satın alırsanız kaldırıldı boost Stok sorunuz!! AÇ KALMAYIN *** 50/30+30/20+45/20BANABİ ONAYLI 12 TL *** AÇ KALMAYIN !!Stok sorunuz!! Yurtiçi, Mng, Sürat ve PTT Kargoda KARGO KODU 0-99 DESİ ARASI GEÇERLİ 45 LİRA TÜRKNET REFERANSIMLA ÜYE OLANA 50 LİRA ÖDÜYORUM. DUOLiNGO edu 10 tl- CANVA edu pro ile aynı 10 tl - iNViDEO.io ömür boyu premium 50 tl - Keywordtool.io 500 Tl 1 yıl pro MUBİ 1 YIL ViP KOD 25 TL Türknet 1 ay bedava ve +50 lira ödeme yapıyorum. Bir Ay Bedava İçin Davet Kodu: SOG46HG16CEM TAAHHÜT Yoktur https://turk.net/p/sog46hg16cem/ *İletişim : WHATSAPP= wa.me/79812310224 kargo DETAYLARI * BİLGİLENDİRME * *Takip no almaz iseniz takip no ücreti 5 tl dir. O sebeple lütfen alınız. * * (En cm x Boy cm x Yükseklik cm) ÷ 3000 = Desi * *Fiyatlandırma parça başıdır , 2-3 koli ise koli adedince almanız gereklidir.* * 1- Kargo ile gönderdiğiniz ürün taşınırken zarar görürse , faturalı sıfır ürün dahi olsa ücretini tahsil edemezsiniz. Sigortalı ucuza kargo kodu sağlayıp satan varsa bende alışveriş yapmak istiyorum. * *2-Kargolar da gönderici olarak bizim adımız verilir.* * 3- Kod için alıcıya ait Adres Bilgilerinin paylaşılması gerekmektedir.* * 4- Kodlar teslim alındıktan sonra aynı gün içerisinde kullanılmalıdır. Aksi halde iptal olur.* * 5- Önce ödeme alınır. Ardından kod teslim edilir. Ödemenin yapılmasının ardından dekont gönderilmesi gerekmektedir.* * 6- Desi veya kg hangisi daha yüksekse o baz alınarak hesaplanır.* Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cras -- 19 Ekim 2021; 14:31:1 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
- AÇSAN 50/30+45/30 15 // TİNDER 6 AY HERGÜN 5 SUPER LİKE AYDA 1 BOOST // MUBİ //KEYWORDTOOLS SPOTİFY
- 50/30+30/20 onay TÜM TÜRKİYE KELEPİR KARGO KODU ARAS l PTT l YURTİÇİ I SÜRAT I PTT I CİNEMAXİMUM
- ttTİNDERRR - ÖMÜR BOYU iNVideo - Canva - Duo- Pegasus - YEMEK - Mubi - Edu Mail- MYUNiDAYS - Express
- 6 AY TiNDER PLUS - AÇ KALMAYIN - DAHA BİRÇOK ŞEY - Mubi Vip - KEYWORDTOOL.io