Şimdi Ara

6 ayda 5k (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dostum ben de buraya kaydedicektim gelişimimi ilerde başardığımda geriye dönüp bakabilirdim neler yaptım diye beraber götürebilirdik ama en son uzun zaman önce yazmışsın ne oldu bıraktın mı burayı
  • yine birilerine hayal satılmış... ea'da yapabilirsiniz. sayısalda çok zor

• bana mı dediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havesomefaith -- 12 Ocak 2021; 22:35:29 >
  • DreamAndWork D kullanıcısına yanıt

buralardayım kardeşim sen de yaz rakip eleriz

• uzun zaman oldu yazmayalı, geçen zamanda tytye yoğunlaştım çok az kaldı bitmesine. deneme çözerek ilerliyorum.

97 gördüm en son, umarım 100+ görebilirim bu ay bitmeden.

bugün beşte kalkıp tyt deneme yaptım, tyt mat çalıştım, geometri çözdüm ve gazlara başladım.

ayt ağırlıklı gidiyorum, bol çalışmalar herkese.

• Aslında ben kendim açmıştım ama burdan ilerliyim sorun değil.İstersen kendi açtığımdan da devam edebiliriz kimse yazmadı benden başka.Son tyt ayt netlerim tyt 83 ayt 35.Benim tyt eksiğim var daha.

Şuan tyt türkçe dilbilgisinde 3 konu, tyt matematikte ayt ile ortak olan fonksiyon polinom olasılık perm komb eksik tyt sosyali tyt fen mat bitsin ayt götürürken bakıcam tyt fende durum vahim ama iyi bir çalışmayla kısa sürede bitirebilirim geometriyi de her gün 20 30 soru çözerek halledicem Aytden şuan fizikle başladım tyt konuları bittikçe yanına diğer dersleri de koymayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamAndWork -- 12 Ocak 2021; 22:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hedefin ne hocam? bu arada netlerin gayet iyi bence sıkı bir çalışmayla başarabilirsin.

• havesomefaith kullanıcısına yanıt
    hedefim ilk 5 bin şuanlık obp kötü çalışıp netlerimi arttırırsam hedefi yükseltebilirim meslek olarak tıp istiyorum inşallah başarırız
  • Arkadaşlar enayi olmayın, motivasyona ona buna inanmayın sacece tek çözüm var. Elindeki imkanları en iyi şekilde kullanarak , çalışarak yapacaksınız sihirli bir değnek falan beklemeyin, ama sonuc sizin istediğiniz gibi olmayabilir çok istediğiniz yeri kazanamayabilirsiniz olur hayat böyle ama ilerde bak ben sınav döneminde çalışamadım o yüzden kötü yaptım dersen hayatının en büyük pişmanlığını yasamış olacaksın. O yüzden zorlayın kendinizi çalışın başka yolu yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim mesajın için elimden geleni yapıyorum umarım istediğim yeri kazanırım.

• herkese günaydın. bugün beşte kalkıp denemedeki yanlışlarımı soru çözümden dinledim, paragraf çözdüm. canlı dersten sonra da problem çözüp dalga mekaniğine başlamayı düşünüyorum. ayrıca altuğ güneşten de madde ve özelliklerini bitirmiştim dün bugün de testlerini çözeceğim. ayt netim artsın diye her gün iki ayt konusu bitirmeyi düşünüyorum ama yanına tyt deneme problem vesaire eklenince biraz yorucu duruyor, bakacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havesomefaith -- 14 Ocak 2021; 7:46:8 >
    Başardınız mi hocam obp kaç bir de son yıl mi başladınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • safa ilk defa doğru bir şey söylemiş

• freyabutnotthegoddess kullanıcısına yanıt

sen de benim gibi her şeyi son yıla bırakıp konu konu dolaşıyorsun dime 

• 🤲yardim et allahım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.