Bildirim
6 Aylık Game Pass 87 TL (3. sayfa)
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
oyunlar 500-700 tl iken 1 tl verip bu oyunları oynamak avantajımıza. -
5 adet 6 aylık aldım ben :) -
Bu 6 ay 87 tl olayı nezamana kadar sürecek ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 Ocak 2019.quote:
Orijinalden alıntı: recepmilan22
Bu 6 ay 87 tl olayı nezamana kadar sürecek ? -
zaten 6-7 sonra ultimate game sale olacak ordada 12 ay 75% gibi indirim yaparlar belki,yazın 30tl 3 ay vermişlerdi almıştım eylüle doğru iki ay 6 tl yapmışlardı.
ama 87 de baya iyi. -
Çoklu alımları nasıl yapıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: YunusPhp
5 adet 6 aylık aldım ben :)
Ben bir defa 6 ay alabildim.
Siteden aldım direk izin verdiquote:
Orijinalden alıntı: reew
Çoklu alımları nasıl yapıyorsunuz?
Ben bir defa 6 ay alabildim.
Alıntıları Göster
BENDE AYLIK 1TL DEN ALMıŞTIM 1AYLIK ama devamını alıcam 59 tl gösteriyor yeni hesap açıp 1tl olarak alsam eski yüklediğim oyunları oynayabilirmiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 8 Aralık 2018; 11:29:38 > -
Yeni aldıgım konsolla 3 aylık gamepass kodu ve 14 günlük live gold (2019 6 aya kadar geçerli) hediye geldi, 1 aylık 1tl ile gamepass aldıktan sonra diğer kodla 3 aylık hakkımı kullanmaya devam edebilir miyim? -
Yinelenen ödemeyi kapatıncamı 6 ay 87 tl oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
geçen hafta 1 tl lik abonelik yapıp yenilenen ödemeyi kapatmıştım dün 6 aylık 87 açıldı bende de. 2021 7. aya kadar uzattım :) -
hocam o kodun bir geçerlilik süresi var. süre bitmeden kodunuzu aktiflerseniz abonelik sürenize eklenir bence. öncelikli olarak 1 tl lik aboneliği başlatın önümüzdeki ay kampanya bitiyor. hatta yenilenen ödemeyi kapatıp 87 lik teklifi almaya çalışın aldıktan hemen sonra kodu da kullanırsınız. -
Üye olalı 2 hafta olmamıştır galiba ve 1 TL'lik aylık üyeliği almıştım. Aşağı yukarı 10 gün sonra 6 ay 87 TL fırsatı denk geldi ve 1 yıllık aldım -
Cevap için sağolun üyeliği başlatmış bulundum, otomatik ödeme açık olduğundan 1 ay da bedava verdi, otomatik ödemeyi kapatıp 6 aylık teklif bekleyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: drwhoo
hocam o kodun bir geçerlilik süresi var. süre bitmeden kodunuzu aktiflerseniz abonelik sürenize eklenir bence. öncelikli olarak 1 tl lik aboneliği başlatın önümüzdeki ay kampanya bitiyor. hatta yenilenen ödemeyi kapatıp 87 lik teklifi almaya çalışın aldıktan hemen sonra kodu da kullanırsınız.
slm arkadaşlar,
xbox game pass 1 tl üye oldum.6 aylık indirimli paketi nasıl alabilirim? yenilenen ödemeyi iptal ettim ve menülerden kontrol ettim bende teklif görünmüyor. -
Ortak almayı düşünen varsa yazsın -
merhaba arkadaslar 2 veya 3 sene game pass uyeligi dusunuyorum ortak olmak isteyen pm atabilir
Gamepass bir harika. 1 TL’ye Forza Horizon 4,PES 2019, Sea of Thives ve daha niceleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X