Şimdi Ara

6 Aylık İphone 5s Resmen Çöp Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zaren hayatımda ilk defa garantisiz cihaz aldım oda elimde patladı şimdi uğraşıp duruyorum. Bir daha asla yurt dışı cihaz almam gelincedw kullanmadan satıp iphone 6 almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Konuyu bir okusaydınız keşke,okumadan boş boş yorumlar
  • 5s dayanıklı bir telefon değil burdan kaybediyor .
  • Bu aleti dubaiden almis olmaktan oturu bir problem olmus olabilir mi acaba?yoksa dunyanin her yerinde ayni midir durum?

• sserdar93 kullanıcısına yanıt
    Kapalı kutu cihaz dubaiden almadım arabistandan aldım ama bununla ilgili değil yani dediğim gibi cihaz kapalı kutu türkiyedede aynı amerikada da arabistanda da.

• Herkese günaydın...
    Bende ip5 telefonum için benzer bir problem yaşadım. Çanta denize düştü ve içinde ki iki telefonda mefta oldu. Hafta sonu Zorlu Center Apple ile konuştum dediğiniz gibi Amerika telefonlarına bakmıyorlar ve değişimde yapmıyorlar. İmkanınız varsa yurt dışından halledebilirsiniz dedi. Çünkü Amerika telefonlarına sanırım bir tek Türkiye'de bakılmıyormuş. Hatta telefonda konuştuğum çocuk Almanya'da 150€'ya değişim yapılıyormuş dedi. Benim kuzende Amerika'da ona sordum değişim fiyatını 265$ dedi. Şimdi değişim için sizden 400 TL istemelerinden şüphelendim açıkçası. Konunun ayrıntısını isteyin bence firmadan. Belki farklı bir yöntemleri olabilir ama ben bildiğim rakamları sizinle paylaşmak istedim..
  • frkbtn kullanıcısına yanıt
    Hocaem sizin bahsettiğiniz cihazlar garanti dışı işlem görecek. BEnim cihazım garanti dahilinde herhangi bir kullanıcı hatası yok. bunun için apple tüm ülkelerde 36 euro alıyor. Bu firma/şahıs da telefon başına yaptığı hizmet için 100 euro istiyor toplamda 136 euro yani 400 lira gibi bir rakama geliyor. Hayırlı günler olsun sizede. Bende çok sıkıldım bu git gellerden. Umarım telefonumun başına daha fazla iş gelmeden cihazıma kavuşurum. Şuan ayın 15ini beklemekten başka şansım yok.
  • apple 4S ten sonra ürettiği 5-5S telefonları çok sorunlu çıkarmaya başladı,benim 1 sene içersinde 2 telefonum sorunlu çıktı ,ilk aldığım 5S in ekranı 2.ayda köşeden kalktı ve bidaha eski haline gelmedi onu sattım 2. aldığım 5S te ekran dokunmatiğinde sorunlar yaşadım kulaklık girişi tekleyip çızırtılar yapmaya başladı onuda sattım şimdi iphone 6'yı bekliyorum.inşallah 6'dada bu hatalar olmaz yoksa apple iphone ürünlerini birdaha kesinlikle tercih etmeyeceğim.
  • californication_ kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsunuz, bizim telefonların hem garanti süresi dolmuş durumda hem de kullanıcı hatası var. Umarım ayın 15'ine kadar sorunsuz bir şekilde telefonunuza kavuşursunuz..
  • Hocam umreden iphone mu alınır. Sende herkes gibi yüzük tespih zemzem falan alsaydın.
  • Arkadaşlar cihazım amerikda değişti. Hafta içerisinde elimde olacak. Apple dan seri numaramı sorgulattığımda değişim olduğu yazıyor. Aracı olan arkadaşa talep ettiği ücreti gönderdim. Bu konuda yardıma ihtiyacı olana arkadaşın iletişim bilgilerini verebilirim. Cihaz elime ulaşmadan hala net birşey diyemiyorum ancak bana göre oldukça güvenilir bir arkadaş inşallah sorumsız cihazım gelecek.

Bu arada benim ekran ve arkasından cihazın hiç açılmama problemi sanırım 12 w lık ipad air şarj aletiyle cihazı şarj etmemden kaynaklandı. Şimdi telefon gelmeden 5 w lık şarj aleti aldım. Sıfır cihazı bozmaya niyetim yok.

• Arkadaşlar cihazım amerikada değişip Türkiyeye giriş yaptı bugün. İstanbuldan değişimi yapan arkadaş kargoya verdi. Repair kodu bana verdi. Bende değişim evrağını appledan talep ettim. 3 iş günü içinde mail atacaklarmış.

Garantisi devam eden arızalı amerika cihazınız var ise pm atarsanız her türlü yardımcı olurum. İşin aslı bende çekinmedim değil ama çöp olmuş cihazım sıfırlandı ve inşallah yarın bende olacak. Tabi son dakka kargodan salatalık falan çıkmaz inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.