Bildirim
6 Bin TL ile İş Kurabilirmiyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Simit sat. -
3000 tane iddia kuponu hazırlayabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: A.l.p.r
Simit sat. -
quote:
Simit sat.
İyi para var :) diiğer ay simit sarayı.p -
6 bin tl'lik piyango bileti al.Yılbaşından sonra zenginsinquote:
Orijinalden alıntı: uurcaqquote:
Simit sat.
İyi para var :) diiğer ay simit sarayı.p
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
6 bin tl'lik piyango bileti al.Yılbaşından sonra zenginsin
-
Simit işi harbiden boş bir iş değil. Sanırım 2004 senesiydi memlekete tatil yapayım diye gittim baktım canım sıkılıyor akraba ile birlikte simit sattık 3-5 gün baya bi sattık hemde sanırım elimde 100 tl ye yakın para kalmıştı ozaman. Tabii ozamanlar 13 yaşında idim orda burda harcamıştık parayı :) Sürekli yabanlar azımsanmayacak kadar para kazanıyor hergün.quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
6 bin tl'lik piyango bileti al.Yılbaşından sonra zenginsin
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fırtınam..
Simit işi harbiden boş bir iş değil. Sanırım 2004 senesiydi memlekete tatil yapayım diye gittim baktım canım sıkılıyor akraba ile birlikte simit sattık 3-5 gün baya bi sattık hemde sanırım elimde 100 tl ye yakın para kalmıştı ozaman. Tabii ozamanlar 13 yaşında idim orda burda harcamıştık parayı :) Sürekli yabanlar azımsanmayacak kadar para kazanıyor hergün.
Aynen , artı kendi işin ve stresin olmaz.Simit biter, gün biter ayrıca -
Apaci elbiseleri satan ufak bi dükkan açıp , paraya para demezsinquote:
Simit işi harbiden boş bir iş değil. Sanırım 2004 senesiydi memlekete tatil yapayım diye gittim baktım canım sıkılıyor akraba ile birlikte simit sattık 3-5 gün baya bi sattık hemde sanırım elimde 100 tl ye yakın para kalmıştı ozaman. Tabii ozamanlar 13 yaşında idim orda burda harcamıştık parayı :) Sürekli yabanlar azımsanmayacak kadar para kazanıyor hergün.
Alıntıları Göster
-
Mısır işine girebilirsin.quote:
Aynen , artı kendi işin ve stresin olmaz.Simit biter, gün biter ayrıca
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: uurcaq
quote:
Sabah 6-7 gibi frına gidip sıraya giriyordum 10'da bitmiş oluyordu hepsi sokakları gezerdik hep :) Zaten bizim memleket almanyaya çok göç vermiş gurbetçiler yaz aylarında çok olurdu gurbetçi aldımı 10-15 tane alırdı. Mübarekler almanyayı feth etmişler
-
mesajum bulunsun orjinal fikirler çıkacak mı bakamquote:
Orijinalden alıntı: Fırtınam..quote:
Orijinalden alıntı: uurcaq
quote:
Sabah 6-7 gibi frına gidip sıraya giriyordum 10'da bitmiş oluyordu hepsi sokakları gezerdik hep :) Zaten bizim memleket almanyaya çok göç vermiş gurbetçiler yaz aylarında çok olurdu gurbetçi aldımı 10-15 tane alırdı. Mübarekler almanyayı feth etmişler
Alıntıları Göster
-
Kasap ol.quote:
Orijinalden alıntı: saatbaba
mesajum bulunsun orjinal fikirler çıkacak mı bakam
Alıntıları Göster
veya yere saatleri diz.. tanesi 10 tl'den -
internet üzerinden parfüm işine filan girquote:
Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen
Kasap ol.
veya yere saatleri diz.. tanesi 10 tl'den
Alıntıları Göster -
Bardakta mısır işini tavsiye ederim arkadaşım yazın bu işi yapardı öğrenci kendisi çok güzel para kazandığını söylerdi fazla bi masrafında olmaz . Hem yer hem satarsın fena mı -
mısır da GDO var diyorlarquote:
Orijinalden alıntı: noth1nq.
Bardakta mısır işini tavsiye ederim arkadaşım yazın bu işi yapardı öğrenci kendisi çok güzel para kazandığını söylerdi fazla bi masrafında olmaz . Hem yer hem satarsın fena mı -
Otomat alirsin bir tane kendi kendini isletir. -
2 bin tl ye çiğköfteci sait bayiliği alırsın,ufak bi stand kurarsın.kalanıylada bardakta mısır.ikisini bir yürütürsün.2 ayda verdiğin parayı çıkartırsınquote:
Orijinalden alıntı: mabovski
mısır da GDO var diyorlar
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: caner4141
2 bin tl ye çiğköfteci sait bayiliği alırsın,ufak bi stand kurarsın.kalanıylada bardakta mısır.ikisini bir yürütürsün.2 ayda verdiğin parayı çıkartırsın
aynı fikirdeyiz. Önemli olan doğru yer seçmek.. -
bimden hisse alquote:
Orijinalden alıntı: caner4141
2 bin tl ye çiğköfteci sait bayiliği alırsın,ufak bi stand kurarsın.kalanıylada bardakta mısır.ikisini bir yürütürsün.2 ayda verdiğin parayı çıkartırsın
aynı fikirdeyiz. Önemli olan doğru yer seçmek..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- havada duran taş
- mwe nedir
- pencereye kumru konması ne anlama gelir
- otoskleroz ameliyatı olanların yorumları
- google yorum yapanı bulma
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X