Şimdi Ara

+6 hb --->+8 ms takası cypher (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TRojka

aynı attağı verirler öyle bişey olsa hem hızlı hem yüksek attacklı swordları kullanırdı herkes...
    ms kullandıktan sonra hb kullanmıştım ve ms le yaptığım combo yu resmen özlüyodum +8 ms var sonuçda işin uczunda değiş derim ben ama üstüne para verme

valla bende bılmıyorum ama coğu prıest oynayan aynı lafı dıyor "sword prıeste extra ap verıyo dıye" ama prıest fazla oynamıslığım yoki
    Fakat elınde ii ve ms si olan bı prıest arkadasımın charıyla oynamıstım ve ms daha serıydi =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabri3L

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

aynı attağı verirler öyle bişey olsa hem hızlı hem yüksek attacklı swordları kullanırdı herkes...
    ms kullandıktan sonra hb kullanmıştım ve ms le yaptığım combo yu resmen özlüyodum +8 ms var sonuçda işin uczunda değiş derim ben ama üstüne para verme

valla bende bılmıyorum ama coğu prıest oynayan aynı lafı dıyor "sword prıeste extra ap verıyo dıye" ama prıest fazla oynamıslığım yoki
    Fakat elınde ii ve ms si olan bı prıest arkadasımın charıyla oynamıstım ve ms daha serıydi =)

serilik tartışılmaz cnm damage olarak belki az ama arka arkaya patlayan skill karşıdaki kişide bi telaş yaratıyo..

• takas yapmadım ama adam ısrar ediyor henüz değişmedim
  • kesinlikle al derim +8 ms ile daha seri skill vurabilirsin...
  • Beklemen hata!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

bencede 500m fazla

+1 bncede hb bu boru deel
  • Ver Dedım Kaçırma Nasıl Olsa Ardream Charı Deılmışsın 66 Lwl Bpye İyi Ap Verır O Sılah +5 Reb Old içinde Parayı Verme Derım
  • Harika bir takas olur bence ver
  • takas yap derim . . ama bi dene kafa kafaya takası .
  • kesinlikle kaçırma
  • kesinlikle ver master ında açık ortalığın .....
  • 500m verme üsütne 200m iste
  • fena diil gibi görünüyo ama sen bi kaç kere daha düşün ii incele
  • quote:

Orjinalden alıntı: s1v4sl1

lvlim 66 b.p

Kesin vermelisin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.