aynı attağı verirler öyle bişey olsa hem hızlı hem yüksek attacklı swordları kullanırdı herkes... ms kullandıktan sonra hb kullanmıştım ve ms le yaptığım combo yu resmen özlüyodum +8 ms var sonuçda işin uczunda değiş derim ben ama üstüne para verme
valla bende bılmıyorum ama coğu prıest oynayan aynı lafı dıyor "sword prıeste extra ap verıyo dıye" ama prıest fazla oynamıslığım yoki Fakat elınde ii ve ms si olan bı prıest arkadasımın charıyla oynamıstım ve ms daha serıydi =)
quote:
Orjinalden alıntı: Gabri3L
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
aynı attağı verirler öyle bişey olsa hem hızlı hem yüksek attacklı swordları kullanırdı herkes... ms kullandıktan sonra hb kullanmıştım ve ms le yaptığım combo yu resmen özlüyodum +8 ms var sonuçda işin uczunda değiş derim ben ama üstüne para verme
valla bende bılmıyorum ama coğu prıest oynayan aynı lafı dıyor "sword prıeste extra ap verıyo dıye" ama prıest fazla oynamıslığım yoki Fakat elınde ii ve ms si olan bı prıest arkadasımın charıyla oynamıstım ve ms daha serıydi =)
serilik tartışılmaz cnm damage olarak belki az ama arka arkaya patlayan skill karşıdaki kişide bi telaş yaratıyo..
takas yapmadım ama adam ısrar ediyor henüz değişmedim
kesinlikle al derim +8 ms ile daha seri skill vurabilirsin...
Beklemen hata!
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
bencede 500m fazla
+1 bncede hb bu boru deel
Ver Dedım Kaçırma Nasıl Olsa Ardream Charı Deılmışsın 66 Lwl Bpye İyi Ap Verır O Sılah +5 Reb Old içinde Parayı Verme Derım
Harika bir takas olur bence ver
takas yap derim . . ama bi dene kafa kafaya takası .
kesinlikle kaçırma
kesinlikle ver master ında açık ortalığın .....
500m verme üsütne 200m iste
fena diil gibi görünüyo ama sen bi kaç kere daha düşün ii incele
quote:
Orjinalden alıntı: s1v4sl1
lvlim 66 b.p
Kesin vermelisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme