YUH YA NAPMISSIN SEN AYRICA SUNU SOLIM +7 +8 HB DISINDA HB HICX BIR ISE YARAMAZ...HATALI TRADE OLMUS..
Neden bana böle ezikler hiç gelmiyo?? o kadar manyak bi takaski... +7 Shard:12 GB,+7 Enion Bow:10 Gb,+0 SS:13 Gb Toplam Tutar:35 GB Hell Breaker +6:II +7 + Gb.. II +7 : MD +8 Gerisini sen düşün işte..
walla sabah +7 ii + 3gb teklif geldi ama 5gb de drendim olmadı. bakalım 5gb veren cıkarsa ii +7 alacam
bnce güzel takas.+1 hb için shard veriyorlar zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you
Kötü yapmışsın biraz o kadar iteme yazık
quote:
Orjinalden alıntı: scream1907
Valla bi hışımla +0ss - +7 eb - +7 shard verip +6 hb aldım. iyimi kötümü bilmiyorum. yorumları size bırakıyorum. bide ii +7 ve hb +6 kıyaslarsak terchiniz hangisi olur ? server manes.. yorumlar için şimdiden saolun.
+1 Biraz Fazla kaçmış verdiklerin...
ben +5 den +6 hb yi geiçrirken patladı içime çok oturdu ondan snra hb lafını bile duymak çok acı weriior ... ama şöle bişi söleyim hb çok sağlam item we herkestede yoktur yani +7 ii den güzeldir hayırlı olsun kardeş
eyw. saolasın.
birazcik zarardasin
Takas biraz kötü.Fakat Ii ile Hb'yi kıyaslarsak Hb'nin daha iyi olduğunu görürüz.
iyi takas
saolun arkadaşlar .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme