Şimdi Ara

6+ Kamera yansıma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fotoğraf çekerken karşıda ışık vurunca veya güneş çarpınca ekranda iz gibi bişe çıkıyor heralde yansıma bunun nedeni nedir telefon geçen hafta alındı bi sorunu varsa aldığım yere götürüyüm. Fotoğraf çekerken telefonu oynattığımda bu işaretlerin yerleride değişiyor
     6+ Kamera yansıma sorunu 6+ Kamera yansıma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgokol -- 13 Şubat 2015; 22:52:31 >

• bi sorun yok kardeş,bende de aynı seye kafayı takmıstır,safır lensten kaynaklıymıs sanırım
  • Safir kristalin dez avantajı maalesef
    Bir çok foto uzmanına göre doğal bir kolaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens Flare bu. Google da aratırsınız. Sorun yok.

• Cevaplarınız için çok teşekkürler abimde G3 var benle biraz dalga geçti kafama taktı bozuk arzalı diye :D size soruyum dedim
  • iyi ettiniz siz az bekleyin abinizdeki g3 3 ayını doldursun sonra sizin çok daha fazla kozunuz olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

iyi ettiniz siz az bekleyin abinizdeki g3 3 ayını doldursun sonra sizin çok daha fazla kozunuz olacak :D

Aynı seyi kız arkadasıma söyluyorum kabul etmiyo bu olduğunda basının etini yicem kaç kere söyledim ıphone al diye

• Benim beyaz iphone 4s tede vardi bu ve konu acmistim bununla ilgili. Siyahta bu sorun olusmuyodu. Sizinki ne renk?

• Bnem canon 60d bile oluyo normal

• GroupPolicy kullanıcısına yanıt
    Uzay grisi ama arkadasta altın rengi var ip6 onda da aynı şekilde yansıma var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.