Şimdi Ara

6.Nesil İpad mi macbook air mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime yanımda taşımak ve kolay işleri yapmak için bir cihaz arıyorum evde oyun icyin ayrı bir bilgisayarım var ve ödevlerim için bir ipad almak istiyorum 6.nesil ipad ve klavyesi 2500₺ ye geliyor üstüne biraz daha koyup 2014-2015 Macbook Air mi almalıyım yoksa İpad iyi bir seçim mi?

Not: Netflix,youtube,word, PowerPoint tarzı uygulamalar bazen de video editlemek için kullanacağım

Not2: iPad i 32 gb mi yoksa 128gb mi almalıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Video Editinde iPad'de Mouse Olmadan Editlemeniz Tahminimce Sabrınızı Taşıracaktır Eğer Editler Ciddi Şekilde Olucaksa (4K Ivır zıvır) Biraz Daha Koyup 2. El 10.5 iPad Pro Veya 10.5 iPad Air Almanız Daha İyi Olucaktır. Standart Şeylerse 6. 7. Nesil iPadler İşinizi Görür. Word Powerpoint Kısmına Gelirsek Bir Mağazada Apple'ın Klavyesini Denemenizi Ondan Sonra Karar Vermenizi Öneririm; Bu Klavye Beni Üzmez Bununla Yazı Yazabilirim Diye. Bir de 32 Gb'lık Cihazlardan Uzak Durun
  • 4 K ile işim yok zaten ipados sayesinde mouse bağlanıyor. Klavye konusunda sıkıntı çekmem logitech ultrathing almayı düşünüyorum yani aklımda tek sorun mac mi ipad mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKapucuDH

4 K ile işim yok zaten ipados sayesinde mouse bağlanıyor. Klavye konusunda sıkıntı çekmem logitech ultrathing almayı düşünüyorum yani aklımda tek sorun mac mi ipad mi?
    Hocam Mesajimi Seçip Cevap Ver vs Seçerseniz Bana Bildirim Gelir Bu Şekilde Gelmiyor Haliyle Tesadüfen Gördüm Mesajı, Klavye Bana Uyar Derseniz iPad İşinizi Görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad 6 nın işlemcisini bilmiyorum ama ipados ile dediğiniz şeyleri rahat yaparsınız. imovie zaten yeterince optimize.
  • İpad ile iş yapacaksanız en kötü ipad air 3 almalısınız. Ama bi ipad kesinlikle pc yerine geçmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.