Şimdi Ara

6.Nesil iPod Nano İncelemesi (+2 Adet Saat Kayışı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: ua_raul

selamlar bende bu cihazdan aldım geçen gün ancak yapmak isteyip yapamadığım ve yapılıp yapılmadığını merak ettiğim şeyler var

1)Cihazı bilgisayara bağlayıp itunes den müzik atmaya çalışınca direk cihazın üzerine sürükleyerek atamıyorum önce itunes müzik kitaplığına atıp sonra eşzamanlıyorum.ipodun içindeki müziklere hiçbir şekilde müdahale edemiyorum ne silebiliyorum ne taşıyabiliyorum.

2)iPod un İçinde müzik listesi oluşturamıyormuyuz ? mesela yerli-yabancı.

3)özelliklerde voice over diye bişey gösteriyor.bu bende görnmüyor ana ekranda.

ve son olarak:) kol saati aparatını alsak taksak yağmurlu havalarda filan su geçirmiyormu bu cihaz ?

1'in cevabı için Müzikleri elle eşzamanla kısmına tik atabilirsiniz hocam.

teşekkürler oldu

• Muzik listeleri icinde itunesun sol alt kisminda + ya basip yeni muzik listesi olusturup muzikleri o listeye surukleyin sonra eszamanlarken o muziklistesini secin ipod icinden.
  • Bendede ipod nano 6 var alirken iwatchz kol kordonu almistim 23 $ a siyah kordunlu cok guzeldi ama maalesef ipodu hic korumuyordu oyuzden luna tik marka kayisa yoneldim onun siparisini verdim bekliyorum onu simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme, özellikle resimleriniz güzel.

Anlamadığım bu cihazda multi - touch niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

İnceleme, özellikle resimleriniz güzel.

Ekrani yan dondurmeye yariyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. nesil nano'yu, arkadaşımdan dinlemek ve test için iki günlüğüne aldım.. Ses çıkış gücü, 5 nesile göre daha azmış.. Ses kalitesi olarak da 5 nesil daha iyi gibi.. Radyosu çok net çekiyor ve dokunmatik ekranı çok hassas ama bataryası çabucak bitiyor. Özellikle güncelledikten sonra batarya ömrü daha da azaldı sanki..?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

Bendede ipod nano 6 var alirken iwatchz kol kordonu almistim 23 $ a siyah kordunlu cok guzeldi ama maalesef ipodu hic korumuyordu oyuzden luna tik marka kayisa yoneldim onun siparisini verdim bekliyorum onu simdi.

korumuyor derken neyi kastettiniz saği solu açik etrafa çarpar die falan mı? lunaTik lerde ipod içine gömülüyor çünkü
  • quote:

quote:

Ekrani yan dondurmeye yariyor.

Yan döndürme derken?
  • quote:

Teşekkürler

ekranı istenilen yöne çevirebilmek için kasa sabit 2 parmakla ekranın baktığı yönü değiştirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

quote:

Bendede ipod nano 6 var alirken iwatchz kol kordonu almistim 23 $ a siyah kordunlu cok guzeldi ama maalesef ipodu hic korumuyordu oyuzden luna tik marka kayisa yoneldim onun siparisini verdim bekliyorum onu simdi.

korumuyor derken neyi kastettiniz saği solu açik etrafa çarpar die falan mı? lunaTik lerde ipod içine gömülüyor çünkü

Lunatik aynen tam gomuluyor benim muzdarip oldugum kayis iwatchz kordonu. Onda sadece alttan kancasi takiliyor yanlar isti falan dire disarda olunca sattim hemen.
  • arkadaşlar biz özel saat kordonu imalatcısıyız kendi imalatımız olan ıpod nano ya tam ulumlu deri kordonlu saat gibi kullanmanıza yarayan
    bir ürün çok rahat ve ayarlı olarak her bilege uygundur
    fiyat olarak 50 tl düşünüyoruz sizce nasıl

ilgilenenler 0312 222 21 93 telefonumuz

6.Nesil iPod Nano İncelemesi (+2 Adet Saat Kayışı)

6.Nesil iPod Nano İncelemesi (+2 Adet Saat Kayışı)

daha fazla resim için aşagıdaki linke tıklayın

https://plus.google.com/103480479004799765607?hl=tr&tab=h#photos/103480479004799765607/albums

yerimiz ankara bahçelievlerde haritadan bakalilirsiniz
    http://harita.yandex.com.tr/-/CFtlnB~a

sitemiz yapım aşamasında www-saat-kordonu.com

• evet bugün itibariyle artık benimde bir ipod nanom var :) ancak kayış bakıyorum...bu siteden daha önde siparişim olmuştu ancak ipod nano larda nasıl olur bilemedim...istediğim kayışta şu ne dersiniz :http://www.watchido.com/base-orange_p32 ipod a uyar mı bu ?
  • Ses kalitesi %85'ten sonra bozuyo diyince tüm hayallerimi yıktın ya. Alma noktasına gelmiştim bende. Neyse ki şimdiden öğrenmem iyi oldu ya teşekkürler inceleme için.
  • geçen yazın sonlarında ben de aldım bi tane ama nazar mı değdi nedir bi de o sıralar iwatch'dan habersizim , elimden düştü tam ekranın üzerine ve ekran parçalandı şu an sorunsuz kullanıyorum ama ekranı kırık olduğundan saat olarak kullanamıyorum bu açıdan kullanımı biraz zor bir de uzun süredir güncelleme gelmedi yeni özellikler falan bence bu iPod için çok güzel uygulamalar çıkarılabilir bir de ekran tamiri çok zor sadece apple storelarda tamir oluyor ve 130$ lık ürünün tamiri için 70$ istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebird\m/ -- 8 Ağustos 2012; 0:59:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

geçen yazın sonlarında ben de aldım bi tane ama nazar mı değdi nedir bi de o sıralar iwatch'dan habersizim , elimden düştü tam ekranın üzerine ve ekran parçalandı şu an sorunsuz kullanıyorum ama ekranı kırık olduğundan saat olarak kullanamıyorum bu açıdan kullanımı biraz zor bir de uzun süredir güncelleme gelmedi yeni özellikler falan bence bu iPod için çok güzel uygulamalar çıkarılabilir bir de ekran tamiri çok zor sadece apple storelarda tamir oluyor ve 130$ lık ürünün tamiri için 70$ istiyorlar

Değişim yaparlar genelde. Sorun bence bunu.

Ayrıca 12 Eylül tanıtımında 6. nesil iPod Nano malesef değişti. Uzun Touch kırması saçma bir şey oldu. O yüzden daha uygulama vs. gelmez bu ürüne. Satışı da bitmiş sanırım. Bulmak zor biraz. 300 liraya sıfır buldum alsam mı almasam mı kararsız kaldım...

• valla california'dan tut hong-konga kadar her yere yolladım tanıdıklarla her yerde aynı parayı istiyolar o parayı vereceğime gider yeni nesıil touch alırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.