Şimdi Ara

6.Nesli beklemelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç Apple ürünü kullanmadım.Okulda,metrobüste oyun oynamak için alacağım.Benim için önemlilik sırasıyla oyun,pil,mobilite.Beni endişelendiren 512mb ram ve eskiyen gpu.Sizce 6.nesli beklemelimiyim.Iphone 5S in yanında 6.nesil iPod da tanıtılır mı?Oyun oynayacağım için 32yada 64GB olanından alacağım.Geri kalan hafızayı ize .vlac müzikler atacağım.Sırf GTA:VC,MC4 gibi yüksek grafikli oyunlar kasmaması önemli.Geri kalan Siri imiş,Cloud muş dinlemem.(gerçi denerim)

• iPod touch 5. jenerasyon gayet yeterli oynayacağınız oyunlar için..

Edit: Zaten apple storeda bu oyun destekleniyor, şu model destekliyor deniliyorsa stabil bir şekilde yürütülüyordur diğer işletim sistemlerindeki gibi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 19 Ağustos 2013; 20:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohan kullanıcısına yanıt
    1 yıl garanti çıkmaz ise alacağım.Ama İp5S tanıtımında yeni iPod tanıtabilinir mi?Onu düşünüyorum.Eğer tanıtılılırsa beklerim sorun değil çünkü.Ama yine de gelecekte sıkıntı yaratmaması için alabilirim.Peki iPod hiç almadığım için soruyorum.Piyasaya giriş yapan iPodlar genellikle kaç TL ye satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkemq

1 yıl garanti çıkmaz ise alacağım.Ama İp5S tanıtımında yeni iPod tanıtabilinir mi?Onu düşünüyorum.Eğer tanıtılılırsa beklerim sorun değil çünkü.Ama yine de gelecekte sıkıntı yaratmaması için alabilirim.Peki iPod hiç almadığım için soruyorum.Piyasaya giriş yapan iPodlar genellikle kaç TL ye satılıyor?

iPodlar genelde 2 yılda bir yenilenir. 10 Eylüldeki lansmanı beklerim diyorsanız beklemenizi öneririm, ne olur ne olmaz belki...
    Fiyat hakkında net bilgim yok ama internette bulabilirsiniz.

• Kalmış surda 20 gün. Bekleyin. Ama şunu bilin ki 5. Nesil her türlü oyun ve programı kaldırıyor şu an. O konuda supheniz olmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.