Arkadaşlar,af buyurun,ama Ahmet Çakar ne zaman Ntv'de çalıştı?İlk defa duyuyorum şaşırdım vallaha?
Ama reyting çekmek için,sivri ve anormal işler yapmak lazım,ee 6pasta da bu işi yapacak adres:Ahmet Çakar.Deli dolu, ama fena değil ya bu adamın yorumları.
quote:
Orjinalden alıntı: faho
Arkadaşlar,af buyurun,ama Ahmet Çakar ne zaman Ntv'de çalıştı?İlk defa duyuyorum şaşırdım vallaha?
Ama reyting çekmek için,sivri ve anormal işler yapmak lazım,ee 6pasta da bu işi yapacak adres:Ahmet Çakar.Deli dolu, ama fena değil ya bu adamın yorumları.
2 sene önce olması lazım. Sezon başında Güntekin ve Rıdvan'la birlikte %100 Futbol'daydı. Ama program ciddi olduğu için yapamadı ve birkaç hafta sonra Santra'ya geçip estirmeye başladı
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
quote:
Orjinalden alıntı: faho
2 sene önce olması lazım. Sezon başında Güntekin ve Rıdvan'la birlikte %100 Futbol'daydı. Ama program ciddi olduğu için yapamadı ve birkaç hafta sonra Santra'ya geçip estirmeye başladı
Vallaha Güntekin Onay Allah'ın sevdiği kuluymuş diyelim biz o olaya Ahmet çakar o programda biraz daha kalsa kabus gibi çökerdi yine güntekin onay'ın tepesine hatta adamın yayıncılık hayatı bile bitebilirdi Hala aklımda ya şu Güntekin-Ahmet-Lucescu üçgeni... ''Bana mahcupsun değil mi güntekin ? ''
ahmet çakar bunu hep yapıyo
Ancak fırsat ve imkan bulup izleyebildim,kanaatim o ki bu Ahmet Çakar harbi manyak
Sen oyna Rtük sen oyna
yakalamışsınız...
Ayıpsın kaçar mı?
Yalnız bir nokta var.Umarım bu 5-0 lık sonuç sonrası transferden vazgeçmezler. Geçmişte bu tür farklı galibiyetlerin sonunda var olan eksiklerin, aksaklıkların unutulması gibi yönetim hatalarını çok gördük. Herhalde artık aynı yanlışı tekrarlamaz Aziz başkan.
Dediğinde haklısın hocam ama bana senin düşündüğünün aksine aynı yanlışı yine tekrarlayacaklar gibi geliyor,alırlarsa maldonado'yu alırlar oda yarar mı bilinmez
Zaman zaman çok kızıyorum bşk.na. Acaba diyorum geçen seneki 100. yıl şampiyonluğundan sonra "bu sene olmasak ta olur" diye mi düşünüyor?
Transfer şart çünkü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme