Şimdi Ara

6 pası açın ahmet çakar çoşuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar,af buyurun,ama Ahmet Çakar ne zaman Ntv'de çalıştı?İlk defa duyuyorum şaşırdım vallaha?

Ama reyting çekmek için,sivri ve anormal işler yapmak lazım,ee 6pasta da bu işi yapacak adres:Ahmet Çakar.Deli dolu, ama fena değil ya bu adamın yorumları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Arkadaşlar,af buyurun,ama Ahmet Çakar ne zaman Ntv'de çalıştı?İlk defa duyuyorum şaşırdım vallaha?

Ama reyting çekmek için,sivri ve anormal işler yapmak lazım,ee 6pasta da bu işi yapacak adres:Ahmet Çakar.Deli dolu, ama fena değil ya bu adamın yorumları.

2 sene önce olması lazım. Sezon başında Güntekin ve Rıdvan'la birlikte %100 Futbol'daydı. Ama program ciddi olduğu için yapamadı ve birkaç hafta sonra Santra'ya geçip estirmeye başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

Orjinalden alıntı: faho

Arkadaşlar,af buyurun,ama Ahmet Çakar ne zaman Ntv'de çalıştı?İlk defa duyuyorum şaşırdım vallaha?

2 sene önce olması lazım. Sezon başında Güntekin ve Rıdvan'la birlikte %100 Futbol'daydı. Ama program ciddi olduğu için yapamadı ve birkaç hafta sonra Santra'ya geçip estirmeye başladı

Vallaha Güntekin Onay Allah'ın sevdiği kuluymuş diyelim biz o olaya
    Ahmet çakar o programda biraz daha kalsa kabus gibi çökerdi yine güntekin onay'ın tepesine hatta adamın yayıncılık hayatı bile bitebilirdi
    Hala aklımda ya şu Güntekin-Ahmet-Lucescu üçgeni... ''Bana mahcupsun değil mi güntekin ? ''

• ahmet çakar bunu hep yapıyo

6 pası açın ahmet çakar çoşuyor
  • Ancak fırsat ve imkan bulup izleyebildim,kanaatim o ki bu Ahmet Çakar harbi manyak

• Sen oyna Rtük sen oyna
  • yakalamışsınız...
  • Ayıpsın kaçar mı?
  • Yalnız bir nokta var.Umarım bu 5-0 lık sonuç sonrası transferden vazgeçmezler. Geçmişte bu tür farklı galibiyetlerin sonunda var olan eksiklerin, aksaklıkların unutulması gibi yönetim hatalarını çok gördük. Herhalde artık aynı yanlışı tekrarlamaz Aziz başkan.
  • Dediğinde haklısın hocam ama bana senin düşündüğünün aksine aynı yanlışı yine tekrarlayacaklar gibi geliyor,alırlarsa maldonado'yu alırlar oda yarar mı bilinmez
  • Zaman zaman çok kızıyorum bşk.na. Acaba diyorum geçen seneki 100. yıl şampiyonluğundan sonra "bu sene olmasak ta olur" diye mi düşünüyor?

Transfer şart çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.