Şimdi Ara

6 TB HARD DİSK bakın lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samsungun f1lerini beklemek lazim o zaman fiyat dusecektir. adamlar 3 plakaya 1 tb sigdirinca bakalm diger firmalar ne yapcak
  • hem 6 terebayt istiyorsun normal pc kullnaıcısın hemde minimum nerden alabilirim diyorsun neyse topici acali baya zaman oldu almıssındır her halde artik resimleirni

koy gorelim performansi hakkkında bizlere bilgi vermis olursun
  • şimdi şaka gibi geliyor ama gerçekten bir süre sonra bu bile yetmeyecek
    ilk cd çıktığında hatırlıyorumda insanlar 650mb nasıl dolar !!! diye tepki veriyordu şimdi bluray 50gb
    bazı arkadaşlarında belirttiği gibi kapasiteler artıyor ama doğal olarak verilerde büyüyor kalitesi oranında
    1 film 1 bluray olunca terabyte lar kifayetsiz kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Şu an benim için 1TB olsa çok güzel oalcak vallaha. DVD çekmek ölüm ya Harici HDD lerde bana mantıksız geliyor. Okadar para veriyon 500 GB 'a ee doldu mu ne yapacan. kaldırıp yenisini mi alacan. Bence harici HDD yerine bir iki tane kasa içine HDD almak daha iyi. Ama laptop falan varsa tabi harici hddler daha mantıklı oluyor mantıklı değil zorunlu oluyor zaten

Bana artık 1 TB da yetmiyor açıkcası, 2 olsa iyi olur en kısa zamanda 500GB daha eklicem ama 6TB da baya abartı oldmuş , maşallah

Yedeklerinizi/arşivlerinizi, mümkün olduğu kadar medyalara yazın arkadaşlar.

Çünki,disklerin arıza gibi durumlarında tüm verileriniz uçar.Kalite medya kullanın daha uzun yıllar saklayın verilerinizi

İki disk ile raid1 yaparak verilerimi saklıyorum Yazılabilir medyalardan daha ekonomik.

• oha bana 160gb hdd fazlasıyla yetiyor ne ile doluyor bu hdd ler anlamadım :D
  • mrb arkadaşlar bende şu an yaklaşık 10 TB veri var ama onun da backupını almam gerek yani toplam 16 - 18 TB lazım gibi :(( ve ben sanırım piyasada 2 tb var en yüksek HDDler bunlarlar 8 - 9 HDD dolduramam kasanın içine. power kaldıramaz sata girişi yetmez falan filan. peki bunun için harişi bi data center gibi birşeyler alabilirmiyim. ama onlardın da remote desktop gibi ozellikleri pek olmadığı için biraz sıkıntılı olur. sizin onerileriniz nedir?
    Şimdiden teşekür ederim
  • 13 tb arşıvı olan bırısını tanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 8 Ocak 2009; 12:38:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

13 tb arşıvı olan bırısını tanıyorum

Ayıptır sorması, arkadaş evde sunucu görevi mi görüyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

13 tb arşıvı olan bırısını tanıyorum

Ayıptır sorması, arkadaş evde sunucu görevi mi görüyor?

Sadece onun 13 tb'ın üstünden para kazanıyor.Örneğin:Sıfır Taşınabılır hdd alıp doldurup satmak gıbı....
  • walla internetim dünya daki gibi mbit tarzında hızlı olsa hd filmlerle ayda doldururum onu ben :D 1 hd film 8gb oyun desen o da aynı e bide arşiv var arşiv zaten 2tb oldu benim : )
  • 2002 yılında 80 gb hdd var diyordum millet şok oluyordu diyorlardı nasıl dolacak kaç tane cd ediyor gibi acayip sorular soruyorlardı şimdi 6 tb den bahsediyoruz 10 seneye 500 tb çıkar
  • Peygamber efendimizin bir sözü var.

' bir insana bir dağ dolusu altın versen , ikinci dağ dolusunu ister'

bu söz konuyu özetliyor.sen 6 tb boşver.az gelir 6 tb.almışken 10 tb al da evladiyelik yaparsın
  • şu blu-ray ucuzlasa da artık onlara yazsak verilerimizi ya.evde bi dolap dvd-cd dolu
  • 750 hdd 150 lira civarında al sekiz tane uygun olur :)
    150 X 8 = 1200 ytl.
    belki toptan aldın diye indirimde yaparlar
  • ama tarihe bakmadan mesaj attığımın farkındayım o zamanlarda yoktur 6 tb :D
  • 6 TB hard diski ne yapacaksın mübarek içine kendin mi gireceksin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.