Şimdi Ara

6 Underground, Turgistan SS'li ve videolu (Netflix filmi ve verdiği mesajlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayrıntılı videolar için: "netflix_cut" Instagram'dan bakabilirsiniz..

Çok fazla siyasi mesajı olan, aksiyonu bol bir film. ben bu kadar aksiyon sahnesi içeren başka bir film daha hatırlamıyorum. hatta aksiyon konusunda, terminatör 2'den beri beni bu kadar heyecanlandıran başka bir film daha olmadı. ama senaryosu çok aptalca, modern robin hood tarzı diyebilirim.  IMDb'den 1 puan verdim.. (üşenmeyin sizde IMDb'den 1 puan verin! çünkü bize sataşıyorlar, ama haklıda sayılırlar.)

migferli Selçuklu askeri ve eğer yanlış hatırlamıyorsam, Dubai'de ki Türk müteahhitin yaptığı otel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 23 Aralık 2019; 1:9:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu film abicim bu , niye kansere tedavi bulacakmış gibi didik didik her kareyi inceleyip "acaba bize nereden saldırmışlar" diye zaman harcıyorsunuz.

İzleyin geçin. Beğenin veya beğenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Yahu film abicim bu , niye kansere tedavi bulacakmış gibi didik didik her kareyi inceleyip "acaba bize nereden saldırmışlar" diye zaman harcıyorsunuz.

İzleyin geçin. Beğenin veya beğenmeyin.
    Bazı insanlar izlediği filmi araştırmayı seviyor izleyin geçin demekle olmuyor eğer herkes izleyip geçseydi sinema sinema olmazdı aksiyon filmlerini dayarlardı olurdu biterdi. Zevk meselesi tabi bu ben de bu kadar didik didik incelemiyorum ama felsefik bir film izlersem veya amacı bir şeyleri sorgulatmak olan bir film izlersem filmden sonra biraz araştırma yaparım daha derine inerim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Bazı insanlar izlediği filmi araştırmayı seviyor izleyin geçin demekle olmuyor eğer herkes izleyip geçseydi sinema sinema olmazdı aksiyon filmlerini dayarlardı olurdu biterdi. Zevk meselesi tabi bu ben de bu kadar didik didik incelemiyorum ama felsefik bir film izlersem veya amacı bir şeyleri sorgulatmak olan bir film izlersem filmden sonra biraz araştırma yaparım daha derine inerim yani.

Alıntıları Göster
    Öyle zaten. Transformers , avangers , justice league gibi filmlerin neyini araştırcaz. Aksiyon olsun diye yapılan sıradan filmler değil mi ?

Ben kimsenin zevkine bir şey demiyorum. Yok bizim ülkemize bunu demiş miş olabilir. Yok ordaki heykel bizi hitap ediyormuş olabilir gibi şeyler boş şeyler.

İnterstaller , İnception , 6. his ne bileyim bu tarz üzerine konular yazılabilecek araştırma yöntemleriyle çok daha farklı bilgiler olacak türden filmlerse sizin dediğiniz oluyor.

Ama bu film ya da bunlar gibi şeylere kafa yormak bana biraz saçma gelir.

Dediğiniz gibi zevk meseleli. Ben sadece fikrimi söylüyorum , polemik olsun ya da arkadaşın emeğine saygısızlık olsun diye değil.

• Ciddiye alınacak bir yapım değil. İzleyin geçin. Aksiyon dozu epey yüksek, izlerken keyif aldım.
  • Mad max den bile fazla mi aksiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    mad max'in diğer serilerini izlemedim ama aksiyon olarak fury road'dan daha fazla sahne içeriyor. ama kalite olarak mad max daha iyi. misal 6 underground'da, french kiss'de uzman ama bazı aksiyon sahnelerine fransız kalmış, "melanie laurent" biraz sırıtıyor! ama yinede, filmde çok fazla heyecanlandıran aksiyon sahnesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 27 Aralık 2019; 1:11:47 >

• 6 puanlık sıradan aksiyın filmi bence bahsettikleri şeylerde haklılar. Hatta filmin son sahnesi direk olarak kaddafiye göndermeydi. Şimdi birşeyler yazardım da silivri soğuk

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    bu şey gibi, atıyorum şişman, tembel, cahil veya çirkinsinizdir, bunları kendinize söylerken sorun olmaz, ama başkası size söylediğinde ise; sinirlenir, küfür eder, ve kavga edersiniz ya buda öyle bir şey.

maalesef son 10 yılda gelinen nokta bu.. keşke kendisine hakaret edilen bir şişman gibi karakterli olabilsek, hiç bir şey yapamıyorsak bile en azından hakaret eden ile aramıza bir mesafe koyabilsek, koşa koşa birşeyler takdim etmeye gitmesek!!

velhasıl, kaddafi ve rovach bile bizim bölgedeki diktatörden ('kardeşimiz' esad'ı katil esed'i kast ediyorum) daha karakterliydi.

not: sorun hollywood veya netflix değil, sorun bunlara bu tarz esinlenmeleri veren o malum kafa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 27 Aralık 2019; 9:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

mad max'in diğer serilerini izlemedim ama aksiyon olarak fury road'dan daha fazla sahne içeriyor. ama kalite olarak mad max daha iyi. misal 6 underground'da, french kiss'de uzman ama bazı aksiyon sahnelerine fransız kalmış, "melanie laurent" biraz sırıtıyor! ama yinede, filmde çok fazla heyecanlandıran aksiyon sahnesi var.

Peki hocam bi bakiyim sağolun

• Biraz transformers biraz la casa de papel tarzında aksiyom filmi. Bay, teknolojinin sınırlarını iyice zorlamış. Baştan sona aksiyon gidiyor. Tabi konusu kendisinden beklediğini gibi işliyor.

• Öyle derin araştırmaya gerek yok. İzlediğimde dedim direk bize geçiriyorlar. Şu kamp olayları, kimyasal silah kullanma, liderin sonunun kaddafiye benzetilmesi falan ...

Evet bayağı gönderme var. Ama haklı mı haksız mı ? Bu ayrı bir tartışma konusu.
  • Aksiyonu oldukça yüksek ve sürükleyici bir film inanın izlerken vakit öyle geçti ki nasıl bittiğini anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.