Şimdi Ara

6 yildir lustral 50 mg kullaniyorum 24 saate bir. Ne zaman olurum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
151.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 1 seneye yakin kullandım. Önce 25 50 ve 100 e ciktim. Bu ilaçlar birden kesilmez. Tekrar 50 ye dusersin belirli bir sure daha sonra 25 sonra 2 güne 1 25 3 gunde 1 haftada 1 derken 3-4 ayda falan anca bırakırsın. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilacın yan etkisi fena
  • hocam bu ilacı erken boşalma tedavisinde kullanılıyor galiba. 100 mg kullanıyorum

düzenli değil tabii ki. hiç bişi farketmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 13 Temmuz 2015; 22:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

hocam bu ilacı erken boşalma tedavisinde kullanılıyor galiba. 100 mg kullanıyorum

düzenli değil tabii ki. hiç bişi farketmedi

İşe yarıyor mu
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    yaramıyor hocam .

düzenli kullanmak gerek tahmınımce
  • Sene başında üretimini durdurdular diye biliyorum bu ilacın. Lustral ne hemen etkisini gösterebilecek bir ilaç, ne de bıraktıktan sonra hemen etkisini kaybettirecek. Yani demek istediğim; ilacı içtikten sonra rahatlıyorum hissi biraz psikolojik hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Prozac vs kullandın mı? İlk lustrala mı basladiniz?

ilk lustral e başladım ve devam ediyorum beni zombiye fln dönüştürmedi. sakinleştiriyor cinsel anlamda bir isteksizlik yok. ilk başladığımda boşalamıyordum ama şuan normalim ilaca artık bağışıklığım var içince sadece biraz daha geç boşalıyorum.

benim tek korkum ilerde böbrek karaciğer gibi hayati hastalıkların başıma bela olması.

bu arada ilacı daha elvelde bıraktık ve yarım yarım alarak 2 ayda bıraktım. yaklaşık 6 7 ay hiç içmedim ve bu süre zarfında ilaç içiyor gibi normaldim taaki nette kötü bir haber okuyana kadar modelim bir anda sıfıra indi ve bir anda anksiyete atağım geldi. ve 3 4 gün hiç geçmedi artarak devam etti.

psikiatriste gittim kullanmaya devam et dedi. ogün bugündür kullanıyorum yapacak bişi yok.

içmeyince öyle panikliyorumki bazen kontrolümü kaybetip evi ateşe verirsem diye endişelendiğim bile oluyor düşünün şuan saçma geliyor çünkü kafam rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

1 yıl Lustral (50 mg ve 100) 6 yıldır da Paxil kullanıyorum 4-5 gün içmeyince ayakta duramayacak hale geliyorum

burak hocam senindemi anksiyete hastalığın var merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan11

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

1 yıl Lustral (50 mg ve 100) 6 yıldır da Paxil kullanıyorum 4-5 gün içmeyince ayakta duramayacak hale geliyorum

burak hocam senindemi anksiyete hastalığın var merak ettim ?

Bilmem, sorunlarımı unuttum bile, ama ilacı bırakamıyorum senelerdir

• magrofon kullanıcısına yanıt
    6 yıl boyu 50mg hiçbir etkisi kalmaz. Sen psikolojik olarak yenmelisin. Şu an placebo etkisindesin. İlaç hiçbir işe yaramıyor. Ben 1 sene 50mg kullandım ve bağışıklık kazandığımı farkettim, ilacı bıraktım değişen bi şey olmadı. Dediğim gibi ilacı kafanda bitir, şeker at ağzına, bunu yutunca iyi olacağım de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Lustral kesinlikle plasebo değil.

Konu sahibi arkadaş durumun ne?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başlığı açan arkadaş ÖLDÜN MÜ ?

• bende gördüm gerçekten. ama elinizden geldikçe bırakın ben bırakamıyorum.

https://www.ilacbu.com/10-yildir-lustral-kullaniyorum/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.