Şimdi Ara

60.000 e en dolu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O para C segmentine verilmez.
    Latitude çok iyi seçim olur.
  • herkes dolu demiş de, neye göre dolu, yeni clioda devir göstergesi, arka cam otomatikli falan yazıyor donanımda, bu tarz değil de, hani lastik basıncını gösteren, yanlarda havayastığı ya da ne bileyim kitlendikten sonra bi süre daha yanan far.... donanım derken bunları kastediyordur, onun için renoyu geçin,
    lancia güzel seçenek ama 2.eli yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30'u tarif etmişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal1907

arkadaşlar 60.000 e kadar en dolu ne alabilirim aklımda gezip baktığım hyundai yeni i30 elit alfa romeo giulietta(2.el ) sizin önerilieriniz varsa saygı duyarım..

ilkkez alıcam almışken tam dolu alacağım için kararsızım

lancia ya da bakmanızı tavsiye ederim, DELTA 1.6 Multijet Selectronic
  • 2.el Hyundai sonata 2.0 crdi otomatik steyle plus alınabilir 2010-2011

• temiz Latitude al keyfine bak yada sifir Opel astra cosmo

• arkadaş dizel+ full donanım şart demiş...
    D sınıfı imkansız...
    C olarak:

Skoda Octavia 1.6 TDI Elegance
    C4 1.6 HDI Exclusive+ MCP
    ya da 64 bine Jetta TDI Highline

tavsiyem bagaj sorun edilmezse 57 bine Golf TDI Highline..
  • Abiler i30 elit i inceledim hyundai assmis kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: celal1907

arkadaşlar 60.000 e kadar en dolu ne alabilirim aklımda gezip baktığım hyundai yeni i30 elit alfa romeo giulietta(2.el ) sizin önerilieriniz varsa saygı duyarım..

ilkkez alıcam almışken tam dolu alacağım için kararsızım

İ30 hakikaten çok dolu yine de ben 60 bini c sınıfı bir araca vermektense,vergi sorun değilse en full donanımlı sonata tavsiye ederim ağzına kadar dolu tabiri bu araç için olsa gerek.
  • konu hortlıcak ama almadıysanız, latitude'dan uzak durun, d sınıfı araç alıcam diye kütük gibi arabaya 110 hp bilmem kaç yıllık motor konmus aracı almayın... i30 mükkemmel bir araç motoru ayrı mükemmel donanımı ayrı mükemmel, tipi ayrı mükemmel. ama eğer istanbul trafiğiyle falan ugrasmıcaksanız manual almanızı tavsiye ederim... hyundainin otomatiği pek tavsiye edilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

konu hortlıcak ama almadıysanız, latitude'dan uzak durun, d sınıfı araç alıcam diye kütük gibi arabaya 110 hp bilmem kaç yıllık motor konmus aracı almayın... i30 mükkemmel bir araç motoru ayrı mükemmel donanımı ayrı mükemmel, tipi ayrı mükemmel. ama eğer istanbul trafiğiyle falan ugrasmıcaksanız manual almanızı tavsiye ederim... hyundainin otomatiği pek tavsiye edilmez.

Heh şimdi bunu yazacaktım. Latitude aynen arkadaşın da dediği gibi kütük gibi araç. D sınıfı bile olmayı haketmiyor. 2. el Audilere bakın.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3179906

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 7 Ağustos 2012; 23:58:40 >

• ben kullanıcısıyım ve tavsiye ediyorum hyundai'ın otomatiğini
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.