Şimdi Ara

60.000 TL ye aile arabası tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallah yavrulara, Allah analı-babalı büyütsün.

2 bebek için 2 tane de araç koltuğu kesinlikle şart. Bebekler küçükken annenin de bebeklerin yanına oturması gerekecektir. Yani arka koltuktaki 2 bebek koltuğunun yanında anne rahat edebilmeli. Bu durumda benim önerim kesinlikle MPV olur. C4 picasso ve 5008'i inceleyin derim. 60bin gibi fiyatlara 2011-2012 model bulunabilirler. 2sinin de otomatiğinin konforsuz (yarı otomatik) olması dışında pek bir eksileri yok; yakıtları büyüklüklerine göre oldukça makuldür.

Ben de 2 çocuk sahibiyim. 4 ay önce küçük oğlum doğduğunda Fiat 500L aldım. 500L picassodan da, 5008'den de küçük. Ona rağmen iyiki almışım diyorum, C sınıfı araçlardan çok daha geniş iç hacmi ve çok kullanışlı bir bagajı var.

S60 konusundaysa: bagaj konusunda kesinlikle hüsrana uğrarsınız; bagajı küçük ve kullanışsız. Emin olmak için şimdi tekrar kontrol ettim: focusunuzun bagajı 385lt ve HB olmasından dolayı kullanımı rahat. 2011 S60'ın bagajı 380lt ve dar ağızlı bir yükleme alanı var.

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Cmax, Scenic, Picasso lara bakıcam biraz daha ayrıntılı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RONIN kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Size de Allah analı babalı büyütsün dileklerimi iletiyorum.

Hocam resmen duygularıma tercüman olmuşsunuz. Evet arkaya 2 tane oto koltuğu koyulduğunda eşimin çocukların yanında oturabilmesi gerekiyor. Mpv tarzı araçlar bu işte biçilmiş kaftan. Fakat her ne kadar işlevi önemli olsa da tipleri bir değişik geliyor bana. O yüzden acaba Mpv ye gerek duymadan Suv la ya da Kia Ceed Station wagon(Bagajı geniş, şekli de güzel bana göre) gibi bir araba ile işi götürür müyüm diye düşünüyorum.

Otomatik olmasını ve içindeyken volvo kadar olmasa da güvende hissedebileceğim bir şey arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.