Şimdi Ara

60.000 TL ye alınabilecek en iyi 0 araç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hyundai i20 1.4 MPI ELITE otomatik (benzinli) 52900 TL + panoramik açılır cam tavan 2750 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio4 icon ss kullanicisiyim ama 60 bin lira vermem sunroof edc olacak diye.

Ne onerirsin dersen fikrim de yok sifir arabalar cok pahali gercekten.

İkinci el dusuk kmli bir arac aramak daha iyi olur kampanyAli kredi gibi felan isiniz yoksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailweb

Hyundai i20 1.4 MPI ELITE otomatik (benzinli) 52900 TL + panoramik açılır cam tavan 2750 TL

dizel otomatik olsaydı alınırdı.
  • Hocam halen B sınıfı 4 teker düşünmektesiniz yorumlarınızdan onu görüyorum almayın etmeyin konforu olmayan araçlar 60 bin vermek Bunu bir daha gözden geçirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Hocam halen B sınıfı 4 teker düşünmektesiniz yorumlarınızdan onu görüyorum almayın etmeyin konforu olmayan araçlar 60 bin vermek Bunu bir daha gözden geçirin

100 km de 5 litreyi geçmeyen araç tavsiye edin hocam :D dizel otomatik. sunroof olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuess

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Hocam halen B sınıfı 4 teker düşünmektesiniz yorumlarınızdan onu görüyorum almayın etmeyin konforu olmayan araçlar 60 bin vermek Bunu bir daha gözden geçirin

100 km de 5 litreyi geçmeyen araç tavsiye edin hocam :D dizel otomatik. sunroof olsun.

Dizel otomatik olucak bide sunroofuda olucak ve 5 Litreye geçmeyecek böle bir araba yok hatta 4 teker tabir ettiğim B sınıfı dahi yok yada ben bilmiyorum fabrika verileri 4.5 5.5 Yazar ama pratikte 6-7 arası yakar 5 litreyi geçmemesi için manuel olması lazım

Ben her zaman diyecem 2.El 2013 2014 otomatik İ30 yada Cee'd aradığınız herşey var ayrıtten araba 4 teker değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.el 2005-2006 320d alırdım senin yerinde olsam temizinden

edit : al bi örnek 2008http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-207986483/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdread -- 21 Haziran 2015; 16:24:34 >
  • Az paradan bahsetmiyorsunuz, o paraları B sınıfına bağlamayın. C sınıfına bakın, gerekirse ikinci el 2 yaşında araç bakın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.