Şimdi Ara

60.000 tl ye ilk araba . 5 aydır araba alamadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 13 Ağustos 2019; 21:42:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 Opel Corsa
    İlan No: 720465875
    sahibinden.com
    Opel / Corsa / 1.3 CDTI / Essentia / 2012 Opel Corsa sahibinden.comda - 720465875
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-opel-corsa-720465875/detay

Araç şahsıma ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.hkn -- 13 Ağustos 2019; 23:42:38 >

• 2011 makyajli kasa 308. Access paket ama ilk gelen katlanir ayna bluetooth ve orjinal park sensor ve kol dayamali olanlarindan al. Sonra tesekkur edersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Karnım doysun ama pastam dursun derdindesiniz. Şu zamanda 60 bine kaliteli Hb dizel alamazsınız B segment dizel bulursunuz arkadaşlarda önermiş siz beğenmemişsiniz. Genç işi diyorsun al bi lpg benzin kombinasyonu paşa paşa kullan dizelin gürültüsü ile uğraşma...
    Okuduğum okul kapalı otopark lı . Yaşadığım ev kapalı otorparklı o yüzden dizel dizel diye tutturdum. Yaşamım LPG yi reddediyor malesef .

• www.arabam.com
    Sahibinden Ford Fiesta 1.4 Titanium 2013 Model Muğla 119.000 km Beyaz - 10996692 | arabam.com
    https://www.arabam.com/ilan/satilik/sahibinden-ford-fiesta-1-4-titanium-degisensiz-hatasiz/10996692
    araç şahsıma ait

• C4
  • Yüksek km ve düşük model dizel olacağına, yüksek modelli az kmli az yakan benzinli tercih edilebilir. 2014 ve üzeri 1.2 TSI Polo öneririm. 60-63 aralığında rahat bulursun. Diğer benzinliler kadar fazla yakmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluence

• Millet hurda arabasına bakmıyor ama siteye ilan koyarken saçma sapan fiyatlar yazıyor.Piyasa berbat bir hal aldı..
  • 2015 dizel clio 1.5 joy

• 2015 dizel clio 1.5 joy gerisi boş
  • Bak yazıyorum....60 Bine TOYOTA AURİS dizel alırsın.... Keyfine bakarsın.....
  • 1.33 auris corolla. Boyasız dusuk km bulursun. Full havayastigi var. Renault almaktan iyidir.

• Hyundai i30 dizel eski kasa olursa full paketini alırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seninle aynı durumdayım. bende nisandan beri bakıyorum. kararımı net verdim. 2011-12 kia ceed de kararımı kıldım. hergün istediğim kriterlerde düşer diye malum siteye bakıyorum. istediğim gibi temiz düşerse almayı düşünüyorum. artık yıldım bıktım aramaktan çevremdekilerin aldınmı sorusundan bıktım artıkkk...
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    2010 dizel otomatiği vardı güzel tercih temizini bulmak gercekten zor özellikle cerato ve ceed aracı olup temizse satmak istemiyor

• İ20 1.4 CRDi style paket

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    bende otomatigini düşünüyorum zaten. Sizce araç nasıl? nasıl bilirsin? genel olarak anlatirmisin

• rio
    getz
    aveo
    clio
    v.s. araç çok
  • Focus 3 1.6 dizel comfort paket alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.