Şimdi Ara

60.000 tlye kadar sifir sedan arac tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Astranin konsolundaki tuslar gercekten banada cok abarti geliyor. Fazla karmasa yaratiyor.

Peki hocam genellikle sehir ici kullanim olacak. Daha onceki arabam 1,3 mjet puntoydu. Yilda yaklasik 9 bin km civari kullaniyordum, tabiki dizel olmasinin da farki vardi. Heryere arabayi rahat rahat kullaniyordum.

1,2 tsi motor sehir icinde cok cebimizi yakarmi?

Yani kisacasi, iyi bir benzinli arabami, daha dusuk sinif dizel aracmi?

5 yil kullanim suresi oldugu icin, baya bir dusunmem gerekiyor cunku.

Ayrica mtv odenmiyormus hocam, bende yeni ogrendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar 60000 tlye kadar alınabilecek en mantıklı araç bana sorarsanız hyundai elantra crdi forumdan biri almıştı konusuda vardı 59500 liraya maletmişti donanım olarakta o kadar boş değil bence bi araştırın derim 1.6 crdi motor 128 bg bu paraya c segment dizel üstelik 1.6 motor bir araç bulamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Şu sıralar 60000 tlye kadar alınabilecek en mantıklı araç bana sorarsanız hyundai elantra crdi forumdan biri almıştı konusuda vardı 59500 liraya maletmişti donanım olarakta o kadar boş değil bence bi araştırın derim 1.6 crdi motor 128 bg bu paraya c segment dizel üstelik 1.6 motor bir araç bulamazsınız.

Hocam hangi konuda yazılmıştı hatırlıyor musunuz,
    Şimdi baktım da, dizel 72.500 liste fiyatı var. Söylediğiniz araç accent blue olabilir mi ?
  • Mokotow kullanıcısına yanıt
    Hocam liste de adi gecmeyen Mode donanim elantraydi o.Bayilerde pek fazla yok, arayip sormaniz lazim.

• Benzinli style modelide alabilirsiniz elentra

• hocam düşünürsen,
    52000 e mitsubishi attrage'ın en full'ünü alabilirsin,
    bende 2 aydır var, ben çok memnunum
  • Accent blue'dur o bi incele derim
  • Sizin başlığın benzerini ben de açmak takip etmek yorumlara bakmakla meşgülüm bir kaç haftadır. Ve benim en çok beğendiğim test etme ümkanımın olduğu araç octavia active 1.2 tsi motor 110 beygir 2015 modeli idi. Şuan piyasada bundan bulmak çok zor. Tükenmiş. Yakıt olarak şehir içi daha 6500 km de bir araç için 6.5 litre den bahsediliyor. Manueli tabi bu. Ve bence donanım olarak çok iyi. En boş paketi bile olsa araçta donanım olarak neredeyse en üst segmentlere yakın değerler mevcut. Soğutmalı torpido bugün hangi aracın giriş paketinde standart ki. Ama okuduğum kadarıyla eksisi ses yalıtımı ve biraz da süspansiyon. Ben şahsen süspansiyondan çok şikayetçi olmadım. Ama ses beni de rahatsız etti. Özellikle motordan vites geçişlerinde aşırı ses geliyordu. Ama dış ses fena değildi. 1.2 olmasına rağmen 1.6 105 beygir araç kadar atikti. Benim gözlemim çok olumlu. Ve aynı fikirde şuan gerçekten alınabilesi bir araç. Çok geniş hacmi ile tam bir aile arabası. Ben bunları söyleyebilirim. Aynı şekilde yine astra 2014 kullanan mesai arladaşlarım yakıtından şikayetçi iken keşke ben de octavia alsaydım diyorlar. Tercih sizin.

• 60 dizel b sınıflari var maalesef.

C sinifi dizeller çok pahalı.

Buradaki konuyu bulamadım fakat aracın f,yatı ve donanım tablosu verdiğim linkte bi inceleyin , bazı arkadaşlar bayilerde az bulunduğundan bahsetmişler ama bi araştırın isterseniz , belki bayilerin elinde kalan araç vardır.

http://www.arabalar.com.tr/hyundai/elantra/2015/1-6-crdi-mode
  • Bugun yol ustu diye bi hyundai bayisine ugradim.
    Elantra modeline baktim.

Dizel style pack icin 68500 fiyat verdiler.liste fiyati 72500.

Benzinli style pack icin de 58500 fiyat verdiler. Liste fiyati 61500.

Bos zamanimda diger modeller icinde bakicam arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 20 Kasım 2015; 22:46:41 >
  • 59a civic var en boş benzinli düz vites.Ancak tüp takılır paşa gibi binilir. Değer kaybı en az olur
    Eğer evli değilseniz ya da yakında evlenecekseniz sedan araba ihtiyacı duymazsınız hocam. Sedan alacağım diye kendinizi yormayın o yüzden. Evlenseniz bile 2 çocuğa kadar Hb leon, astra, golf vs işinizi çok rahat görür. Tecrübeyle sabittir. 510 litre bagajı olan bir aracim ve 1 çocuğum var. Çoğu zaman araç boş geziyorum. Senede 2-3 defa tatilden tatile bagaj lazım oluyor. Şimdiki aklım olsa alır bir Golf keyfime bakardım.

• Madem 5 sene satmayacaksın 5 sene garantili Egea al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skoda rapid ve rapid spaceback modellerine bakın derim...hem dizel hem güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 23 Kasım 2015; 13:08:43 >
  • Civic - Corolla 1.33 iki araçta güvenlik olarak boÅŸ deÄŸil vw isterseniz jetta olur .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl garantili egea alın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.