Şimdi Ara

60.000TL araç arayışım ve bulamayışım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 60 bine c sınıfı saydıgın ozellıklerde araba bulman cok zor. Ya model dusurceksın eskı model bakıcaksın yada b sınıfı arac bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.lardo

Hocam aractan memnun musunuz? Ozelden yazamiyorum bir problem varda keske detayli konusailbilsek

Alıntıları Göster
    ben çok memnun kaldım araçtan, b segmenti olmasına rağmen donanım, güvenlik ekipmanı, genişlik ve bagaj olarak c segmentine çok yakın.

1.0 tsi motor hem performanslı hemde çok az tüketiyor. Bagaj hacmi bir çok c segmenti araçtan çok az ufak. Arkada diz mesafeside iyi 4 yetiştik çok rahat uzun yolculuk yapar.

4 cam otomatik, dokunmatik ekran var, müzik sistemi güzel, 6 airbag var, hız sabitleyici standart, kaza durumunda kendi kendine fren yapıyor vs vs.

en önemlisi bir çok b segmenti araçta güvenlik donanımları yeterli değilken bu araçta 6 airbag, esp ve kaza anında otomatik fren yapan sistem var.

kesinlikle öneriyorum bana göre B segmentinin en mantıklı aracı.

• Peugeot 407 1.6 Hdi Alındı. Cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. Bu baya mantıklı geldi ve aldım. (35 bine aldım )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

ben çok memnun kaldım araçtan, b segmenti olmasına rağmen donanım, güvenlik ekipmanı, genişlik ve bagaj olarak c segmentine çok yakın.

1.0 tsi motor hem performanslı hemde çok az tüketiyor. Bagaj hacmi bir çok c segmenti araçtan çok az ufak. Arkada diz mesafeside iyi 4 yetiştik çok rahat uzun yolculuk yapar.

4 cam otomatik, dokunmatik ekran var, müzik sistemi güzel, 6 airbag var, hız sabitleyici standart, kaza durumunda kendi kendine fren yapıyor vs vs.

en önemlisi bir çok b segmenti araçta güvenlik donanımları yeterli değilken bu araçta 6 airbag, esp ve kaza anında otomatik fren yapan sistem var.

kesinlikle öneriyorum bana göre B segmentinin en mantıklı aracı.

Alıntıları Göster
    otobanda 180 ile giderken sağ sol sağ saol yapabiliyormusunuz o araçla yapıyorsanız güvenlidir bi dneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Boijman

otobanda 180 ile giderken sağ sol sağ saol yapabiliyormusunuz o araçla yapıyorsanız güvenlidir bi dneyin

Alıntıları Göster
    aracın zaten fabrika verisi son sürati 182 km/h, o sürate çıkıp sağ sol sağ sol yapacak kadar zekasız biri değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.