Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.473
Cevap
221
Favori
171.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @mu5tafa tesekkur ederim hocalarım. Bu toshiba modelleri ile ilgili bulabildiklerim Toshiba 65QL5D63DT (26K) ips lg panel kullanıyormus. 65QA5D63DT (30K) sansa göre karma ips veya va geliyormus.

70likler tek panel ve guzel yorumlar gordum. 70QA5D63DT - 70QG5D63DT tek onemli farkları biri google biri android android olan 36,5 en uygun google olan 33,5 . Simdi normalde 26kya 65inci alırdım ama panel ips olunca emin olamadım. Oburu de karma sacma geldi,

yani size sorum ya 26k ya 65QL5D63DTmodeli ya da 33,5K'ya 70QG5D63DT model?

Yalnız arastırma inceleriz vs baktıkca, sesin de onemli oldugunu gordum cunku ses sistemleri de bi tv kadar hatta daha pahalıymıs. :) Ben tv sektorunu yeni arastırıyorum.

şimdi sizden yeni bir ricam olacak, bu miniled, qled neo qled vs, OLED olmayan, normal LED'de olmayan min 65 inç, max 80 inç fiyat kalite olarak bir cihaz bulmak butcemi 40'ya cıkardım, sesi de dusunerek.

• captainssg kullanıcısına yanıt

65 Lik Toshiba mantıklı gibi ikisi arasında. Ses sistemi olarak 65q9900 da jbl ses sistemi var bu arada. 65 Lik Toshiba da öyle bir şey varsa alın geçin . Yanına da bir tv-box alın tamamdır. Üsteki attığım gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

"SES ÖZELLİKLERİ 2×10 Watt RMS değerine sahip üründe Dahili Subwoofer ve Speaker box bulunmakla birlikte DTS Virtual X + DTS HD Dolby Atmos, CEC arc ve ONKYO Partner desteği bulunmaktadır.

AYDNLATMA ve GÖRÜNTÜ DESTEK ÖZELLİKLERİ Direct led aydınlatma sistemine sahip üründe HDR10 – HDR10+ – Dolby Vision – Memc destekleri bulunmakla birlikte Fake Refresh Rate (FRR) değeri 2600hz dir. Üründe Pixellence ve Wide Color Gamut bulunmamaktadır.

PANEL ÖZELLİKLERİ Toshiba 65QL5D63DT model üründe kullanılan panelin üreticisi LGD (Lucky Goldstar Display) firmasıdır. LG paneller yapı tipi olarak IPS dir (In Plane Switch) IPS panel ile ilgili teknik detay merak eden okuyucularımız IPS PANEL NEDİR konu başlığımızda teknik detayları bulabilirler. Amorf Silisium yani A-si panel olan hücre yapısının G to G değeri 8ms, Tipik kontrast oranı 1300:1, Antiglare oranı %3, Sert katman değeri ise 2H dir. 3,36kg olan panelin üretiminde kullanılan Chip On Film (COF) sayısı ise 8 adettir. COF ebatı standart değerdedir."

Yok hocam birde dedigim gibi 26K olan model IPS

• 65 lik toshiba 25k carrefourda ben de bu fiyatlarda bakıyorum hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartanasd -- 23 Ocak 2025; 12:17:41 >
  • spartanasd S kullanıcısına yanıt

Orda giriş yapınca stok yok diyor anlamadım tam. Abi ben yapıştırıyorum gitsin bu fiyata 3 yıl garanti sonra teknoloji eskiyecek zaten diğer markalar 2 katı fiyat

Al geç hocam. Güzel tv bu fiyata

Hocam ben bi halt yedim, son anda hiç araştırmadan şunu aldım:

65" QLED 4K Q70D Tizen OS Smart TV (2024) Samsung

Kaça aldınız hocam.

46'ya burda tanıdık bi dükkandan. İyi midir, hem cihaz, hem fiyat olarak?

Hocam sıfır kapalı kutu olduğundan eminseniz güzel bir tv almışsınız. Hayırlı olsun. 120 hz, hdmı 2.1 var bildiğim kadarıyla.

Valla kutusunu açtık orda ama sıfır gibiydi, fiyat olarak uygundur değil mi, internette 50k civarına buldum en ucuz. Sesi mesi de iyi çıkar inşallah? O 70 inch Toshiba içimde kaldı ama bu da iyidir inşallah. Çok sağolun dostlar her şey için.

Rica ederim hocam hayırlı olsun.

Hayırlı olsun hocam. Sıfır gibiydi derken. İade falan mı acaba cihaz. İyice baktınız mı.

Yanlış alıntı sanırım ama Toshiba almam. Vestel 'in içinde olduğu hiçbir şeyi...

• ONVO OV70F500 4K Ultra HD 70 inç 178 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV

22.999 TL'ye düştü 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 436 TL iade alabilirsiniz)

mediamarkt
    ONVO OV70F500 4K Ultra HD 70 inç 178 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_onvo-ov70f500-4k-ultra-hd-70-inc-178-ekran-uydu-alicili-webos-smart-led-tv-1228254.html

• Arkadaşlar bu devirde 3 metre ve daha fazlasından izleyecekseniz 65 inç TV alınmaz. Sadece 2 günde gözünüze cücük gibi gelir. Artık alacağımız en küçük TV 75 inçten başlamalı. Hatta 85 inç. Eğer üst düzey televizyon alacaksanız örneğin samsung'da kristal serisi değil, q led değil neoqled veya mini led TV almanız gerekiyor. Ucuz Ama büyük bir televizyon alacak olsaydım, özelliklerinden ve fiyatının inanılmaz derecede makul olmasından dolayı Xiaomi 86 Max alırdım. Ben kendim de şu anda Samsung'un 85qn85c model Neo Qled ztvsini kullanıyorum. İmkanım olsaydı veya fiyatı daha makul olsaydı 98 inc'ini alırdım. Tavsiyem 65 inç ve altı ebatta V almayın. Oled TV'lerde ise halen ekran yanma sorunu var

• teknika kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de qn85d ye niyetliyim. Sizinkinin sonraki serisi sayılır. Aslında aynı gibi. Tv den memnun musunuz hocam. Yorumlarınız nasıl olur.
    Ben de 75 e niyetliyim ama inç büyüdükçe görüntü kalitesinde düşme olur mu acaba karar vermesim. Bu sebeple kalite düşüşünü minimuma indirmek için oled düşünüyorum bazen

aynı işi yapan 1500 liralik ürün var.

https://mini.donanimhaber.com/next-smart-4k-android-tv-box-amazon-1549-tl--158324268

ayrıca, android box 'a neden anten kablosu takasın, amaç zaten internetten izlemek.
    bi de inatTv kurarsın, turkcelle gerek kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Elimden 150 tane tv box geçti ama ufkumu açtınız hocam. Saolun. Hiç bir şey bilmiyormuşum İyi oldu bu bilgiler 🙏  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 25 Ocak 2025; 22:56:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.