Şimdi Ara

60-65 bin arası acill tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sportage veya İx35 bakabilirsin... 2013-2014 model olurlar. Gırtlak dolusu donanımı ile şuda olsa demezsin... İx35 makyajlı olanında hız sabitleyici yok haberin olsun...
    Ben yere yakın severim dersen İ30-Ceed dizel bakılabilir
  • ozgun_izmirli35 O kullanıcısına yanıt
    Bence iyi bir fiyata almışsınız.Güle güle kullanın.şu an bakıyorum o fiyatlara temiz focus yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Sportage veya İx35 bakabilirsin... 2013-2014 model olurlar. Gırtlak dolusu donanımı ile şuda olsa demezsin... İx35 makyajlı olanında hız sabitleyici yok haberin olsun...
    Ben yere yakın severim dersen İ30-Ceed dizel bakılabilir

Sportage ve ix35 in yakıt konusunda zorlayacağını düşünüyorum.lpg uyumlu mu bilgim yok.

• poyraz2664 P kullanıcısına yanıt
    Lpg tabikide uyumlu. Hatta ilk çalıştırmada bile Lpg ile çalışıyor :) Benzini sonuna kadar unutursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim değerlendireceğim..

Ben genelde sehirdisi kullaniyorum lpg uygulamadim ama cok yakiyor, 50 lt benzin ile 650 km civari yol yapiyorum, depo 56 litre. Lpg ile bozmak istemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgun_izmirli35

Ben 60 binde titanium smart boyasız 62 bin tlye aldım 1-2 bin daha aşağı bulunablir ancak smart olup olmamasına da bakın bazıları smartsızına smartlı fiyatı yazabiliyor

Hocam model yılı nedir? Ayrıca normal titanium arasındaki farkları neler? Titanium X paket dediğimiz mi oluyor bu smart?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrct

Ben genelde sehirdisi kullaniyorum lpg uygulamadim ama cok yakiyor, 50 lt benzin ile 650 km civari yol yapiyorum, depo 56 litre. Lpg ile bozmak istemedim..

Ben yılda en fazla 2-3 kez şehir dışına çıkıyorum.Kullanım genelde sehir içi günlük 30 km olacak şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

quote:

Orijinalden alıntı: ozgun_izmirli35

Ben 60 binde titanium smart boyasız 62 bin tlye aldım 1-2 bin daha aşağı bulunablir ancak smart olup olmamasına da bakın bazıları smartsızına smartlı fiyatı yazabiliyor

Hocam model yılı nedir? Ayrıca normal titanium arasındaki farkları neler? Titanium X paket dediğimiz mi oluyor bu smart?

2013 benim araç hayır x paketi farklı bu titanium smart olarak geçiyor.
    smart pakette: otomatik park , sony müzik ses sistemi , katlanır yan aynalar , anahtarsız çalıştırma var.
    Hangi sehirde yasiyosunuz bilmiyorum ama ortalama hiziniz 30 uzeri ve 2kontakta 30 km yapacaksaniz ort 8.5 civari yakirsiniz diye dusunuyorum. Aylik 2 depodan az yakarsaniz bence lpg uygulamayin ama sizin tercihiniz

• EAT6 C4 tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrct

Hangi sehirde yasiyosunuz bilmiyorum ama ortalama hiziniz 30 uzeri ve 2kontakta 30 km yapacaksaniz ort 8.5 civari yakirsiniz diye dusunuyorum. Aylik 2 depodan az yakarsaniz bence lpg uygulamayin ama sizin tercihiniz

İstanbulda yaşıyorum hocam.

• 12 bin km yapıyorsan dizele bulaşma derim dizel araba yılda 18-25 bin km yapan kişilere faydası olur
    benzin öneririm...
    otomatik sanzıman alacaksan vw ile honda cıvıc bak honda otomatik sanzımanda vw bir tık önde diye duydum
    yakıt olarak dizel düşünursen vw jettayı, ford focus önerim
    ama dizel önermem dizel güzeldir ama masrafi fazla olur ve dizel motoru bir araba benzinli motora göre arabanın içerisine biraz yüksek ses verir yakıt yönunden güzeldir (alacak olursa bakımlarını yetkili serviste yaptırmış al )
    benzin +lpg de honda cıvıc, ford focus öneririm çünkü lpg yönunden diyerlerine göre biraz daha uyumlu olması benzinli arabya alan insan %80 lpg taktırır

istanbulda kulanacaksan
    hondayı öneririm
    nedeni motoru diyerlerinden iyi sağlam hem de lpg uyumu iyi ve otomatik sansıman güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelans67 -- 14 Aralık 2016; 22:32:21 >
  • Ben de sene de 5-6 bin km yol yapıyorum. 2012 makyajlı otomatik 1.8 avensis aldım. Daha önce 2009 civic kullanıyordum. Konfor olarak şuan memnunum. Bence D sınıfı bir araba düşünün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans67

12 bin km yapıyorsan dizele bulaşma derim dizel araba yılda 18-25 bin km yapan kişilere faydası olur
    benzin öneririm...
    otomatik sanzıman alacaksan vw ile honda cıvıc bak honda otomatik sanzımanda vw bir tık önde diye duydum
    yakıt olarak dizel düşünursen vw jettayı, ford focus önerim
    ama dizel önermem dizel güzeldir ama masrafi fazla olur ve dizel motoru bir araba benzinli motora göre arabanın içerisine biraz yüksek ses verir yakıt yönunden güzeldir (alacak olursa bakımlarını yetkili serviste yaptırmış al )
    benzin +lpg de honda cıvıc, ford focus öneririm çünkü lpg yönunden diyerlerine göre biraz daha uyumlu olması benzinli arabya alan insan %80 lpg taktırır

istanbulda kulanacaksan
    hondayı öneririm
    nedeni motoru diyerlerinden iyi sağlam hem de lpg uyumu iyi ve otomatik sansıman güzel

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.3 kişilik bir aileyiz,is gereği doğuya gitme durumumuz var.Alacağım arabanın servis ağının geniş olması lazım.Honda civic bakıyorum bir haftadır ama fiyatlar çok yüksek.Araştırmaya devam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: saraci41

Ben de sene de 5-6 bin km yol yapıyorum. 2012 makyajlı otomatik 1.8 avensis aldım. Daha önce 2009 civic kullanıyordum. Konfor olarak şuan memnunum. Bence D sınıfı bir araba düşünün..

D segment arac su an düşünmüyorum.

servisten önce arabanın sorun çıkarıp çıkarmayacagına bak derim iyi temiz sorunsuz araba bir araba alırsan servisin yolunu unutursun
    birde piyasalar pahalandı 6 ay önceki araba fiyatlarına bakınca 0 arabalarda 10 ile 15 bin tl zam 2 elde 5-7 bin tl yükselmiş
  • Honda civic hakkında ne düşünüyorsunuz?

• civic yeni kasa çıkardı artık o çirkin eski kasa hele de lpgli alınmaz.
    focusu oldum olası beğenmem, tamamen filo için yapılmış bir araç görünümünde.
    geriye astra ve jetta kalıyor, ikisi de güzel araç ama 1.3 astra tatmin etmez, 1.6 cdti olmalı 136lık
    bu durumda geriye jetta kalıyor, hem dış tasarımı güzel hem içi geniş, hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.