Şimdi Ara

60 bin bütçe dizel otomatik kombinasyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erol börek

Doğru söze ne denir.
    Ben çok ama çok şanslıyım o konuda, yürüme mesafesinde ustam, adam 20 sene Birmotta Lancia, Alfa, Jeep tarafında çalışıp basmış istifayı, sonra da kendi yerini açmış. Adam gibi adam.

Zamanında servisteki müşterisi mağdur olmasın diye sipariş ettiği parçayı beklemeyip sıfır eğitim motorundan parça söktürüp işi çözen biri

Parçalar da Bravo ile uyuyor, tek sakat yanı kaporta/karoser ve far vs gibi spesifik zımbırtılar. 1 ay tampon bekleyen varmış ama sallamıyorum, bir şekilde yamalı don hesabı o parçayı yerine uydurur, 1 ay yürütürüm

Ama taşrada, dağda taşta mı? ı ııııhhh

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-renault-megane-1.5-dci-touch-plus-11-binde-hatasiz-354725729/detay su arac alinirmi bi bakar misin araba sirket vs degil ruhsat hala ilk sahibindeymis ve temiz diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -darkpassenger-

quote:

Doğru söze ne denir.
    Ben çok ama çok şanslıyım o konuda, yürüme mesafesinde ustam, adam 20 sene Birmotta Lancia, Alfa, Jeep tarafında çalışıp basmış istifayı, sonra da kendi yerini açmış. Adam gibi adam.

Zamanında servisteki müşterisi mağdur olmasın diye sipariş ettiği parçayı beklemeyip sıfır eğitim motorundan parça söktürüp işi çözen biri

Parçalar da Bravo ile uyuyor, tek sakat yanı kaporta/karoser ve far vs gibi spesifik zımbırtılar. 1 ay tampon bekleyen varmış ama sallamıyorum, bir şekilde yamalı don hesabı o parçayı yerine uydurur, 1 ay yürütürüm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-renault-megane-1.5-dci-touch-plus-11-binde-hatasiz-354725729/detay su arac alinirmi bi bakar misin araba sirket vs degil ruhsat hala ilk sahibindeymis ve temiz diyor

Valla dışardan görüntüsü temiz. Ekspertizde bi şey çıkmazsa, pazarlıkla da ehven bi fiyat yakalanırsa neden alınmasın.
    Her galerideki her araç patlak çatlak diye bir şey yok ki...
    Ben de galeriden aldım. Gayet memnunum (Sonradan çıktı foyası, sahibini siyasiden içeri almışlar, arabanın siyasi sicili bozuk yani)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -darkpassenger-

quote:

Doğru söze ne denir.

Valla dışardan görüntüsü temiz. Ekspertizde bi şey çıkmazsa, pazarlıkla da ehven bi fiyat yakalanırsa neden alınmasın.
    Her galerideki her araç patlak çatlak diye bir şey yok ki...
    Ben de galeriden aldım. Gayet memnunum (Sonradan çıktı foyası, sahibini siyasiden içeri almışlar, arabanın siyasi sicili bozuk yani)

Galericide sorun olmaz uc bes lira icin girmezler o topa bende marasliyim bilirler sikinti olacagini. Ruhsat fotograflarinida gonderdi arabayi ilk sahibinden uzerime alacam galerinin uzerine degil arac fiyat olarakda 61 den inmiyorlar :) kapora verdim ama istersem geri alabilitim cuzzi miktar verdim araba bi fabrikanin sahibinin esi kullanmis ilk elden

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

1.6 e-HDi Confort C4.

+1 diyorum hatta bluehdi confort veya e-hdi confort plus olmalı

3 hafta önce ankara'dan konya'ya gidip geldik, 110km/h hız sabitleyici ile 4,8lt/100km ortalama ile gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 11 Şubat 2017; 11:51:35 >
  • fluance falan bakıyorum demişsiniz. bence bakmaya devam edin hocam.
  • C4 candir

• Accent blue'ya veya fluence'e binip denediniz mi? Yakın zamana kadar aynı bütçeyle dizel otomatik araç baktım. Bahsettiğiniz araçlara da baktım. Bence o bütçeyle alınabilecek araçlardan en iyisi seat toledo. 2015 1.6 tdi dsg toledo sürdüm. 1.4 tdi olanların birkaç artısı daha var otomatik kararan dikiz aynası gibi. Ben ne aldım? Otomatik vitesten vazgeçerek 2013 1.2 tsi comfortline golf aldım.

• Ceed bak

• Valla bilemedim isin icinden cikilmiyor bi yanda dizelin gucu ekonomisi.... diger yanda iyi saglam mekanik aksamli tuplu düşük torklu japon arabalari... bide isin icine turbolu yakit içen benzinli ama saglam almanlar giriyor ve malesef kafa kalmiyor ...zor is vesselam hala net oturan.bisey yok kafamda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.