Şimdi Ara

60 gb fat ntsc 2,5 yıl ve sonuç sarı ışık... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun

Her 60lık bi gün ölümü tadacak mevzusunu bilmiyordum,o zaman en sağlamı 20likler çıktı demekki,3.5 sene oldu benim 20Gb lığı alalı,tık yok maşallah,bu süre zarfında 3 kere Xbox değiştirdim ama Ps taş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Geçmiş olsun

Her 60lık bi gün ölümü tadacak mevzusunu bilmiyordum,o zaman en sağlamı 20likler çıktı demekki,3.5 sene oldu benim 20Gb lığı alalı,tık yok maşallah,bu süre zarfında 3 kere Xbox değiştirdim ama Ps taş gibi

Japon ise sağlamdır. Japon malı olanlar çok sağlam diye biliyorum ben Playstation 3'lerde. Aman nazar değmesin!

• geçmiş olsun dostum

benimkide 60 gb ntsc ilk çıktığında almıştım 3,5 yıl oldu taş gibi çok şükür...
  • Fat PS3 lerin hepsi çürük. Benim de 40 gb lik makinam 2 sene sonra sarı ışık verdi ve oyunumda içinde kaldı geri alamadım. Tamirle falan ugraşma sarı ışıgı bi kere gördümü hastalıgı kaptı demektir artık hayır gelmez . PS3 slim 700 lira, Xbox 360 Jasper da 500 lira civarında. Benim sana tavsiyelerim bunlar.
  • Fat olarak özellikle slime geçişten önceki son üretim olan 80 Gb modellerde sarı ışık sorununa çok daha az rastlanıyor (şimdiye kadar karşılaşmadım diyebilirim). Hatta genel olarak forumları takip ediyorsanız 40 ve 60 gb modellerde bu sorunun daha fazla olduğu dikkati çekiyor. Tabiki şans işi 20gb modeli hala cafesinde sarı ışık görmeden kullanan arkadaşım var. Bırak sarı ışığı hiç biryeri bozulmamış cihazın
  • arkadaşlar kendim tamirini yaptım şuan çalışıyor pekde zor değilmiş ne kadar gidecek bakalım...
  • Geçmiş olsun. İnşallah uzun süre götürür.
  • herdem09 dostum saol ya şu maddi sıkıntılarım geçene kadar çalışsa bana yeter İnşaallah... iyi dileğin için teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.