Şimdi Ara

60 GB SSD Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49848760/mpage_1/f_/key_ssd//tm.htm#49848760

Eğer düşünürsen 1 haftalıktır. 2 yıl garantili. hiç bir sorunu yok.
  • Yukarideki soruma cevap ariyorum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

Yukarideki soruma cevap ariyorum ^^

Bir anormallik yok. Çünkü Kullandığı arabirim Sata 3(6gb /sn) ve büyük ihtimalle sandforce'un 2250 serisi chip'ini kullanıyor.
    O yüzden normal değerler.
  • Yani kisaca sata 3 e bu ssd yi baglarsak ucuyoruz oylemi
  • salland.eu yurt dışı site galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilturk4646

salland.eu yurt dışı site galiba?

Evet yurtdisinda yasiyorum o yuzden.. Yarin gidecegim anakart yalnis almisim Ha almisken onudami kapsam diyorum
  • Fiyatlar Birazdan Fazla Ucuzmu Banamı Öyle Geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilturk4646

Fiyatlar Birazdan Fazla Ucuzmu Banamı Öyle Geldi..

Buralarda en ucuz satis yapan site bu, daha ucuzunu bulamiyorsun genelde..

280mb okuima yazma olanlar 100 euro, 500mb okuma 450mb yazma olan 108 euro ise.. Neden herkez 280mb okuma yazma olanlari aliyor ? Sata 3 olmadigi icinmi anakart da yoksa baska bir nedenden dolayimi ?
  • Herhalde..
  • 60gb ssd, formatlanınca yaklaşık 54gb oluyormuş.
    bu rakam windows 7 home premium ve world of warcraft yüklemeye yetermi?
  • f60 kullanıyorum gayet ıyı tavsıye edrm
  • Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim galiba ssd sata 2'den vazgeçicecem sata 3.0 felaket görünüyor performans olarak 550 500 gibi yazma ve okuma hızları mevcut almışken iyisi olsun diyorum biraz daha nakite ihtiyaç var ama olsun biraz daha bekleyebilir hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla-PCs

Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim galiba ssd sata 2'den vazgeçicecem sata 3.0 felaket görünüyor performans olarak 550 500 gibi yazma ve okuma hızları mevcut almışken iyisi olsun diyorum biraz daha nakite ihtiyaç var ama olsun biraz daha bekleyebilir hayırlısı bakalım

ikinci el forumuna bak. yurtdışı düşünürsen biri 340 lira diyordu o ssd için... yurtdışından getirtiyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Haziran 2011; 19:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: atilla-PCs

Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim galiba ssd sata 2'den vazgeçicecem sata 3.0 felaket görünüyor performans olarak 550 500 gibi yazma ve okuma hızları mevcut almışken iyisi olsun diyorum biraz daha nakite ihtiyaç var ama olsun biraz daha bekleyebilir hayırlısı bakalım

ikinci el forumuna bak. yurtdışı düşünürsen biri 340 lira diyordu o ssd için... yurtdışından getirtiyormuş...

evet hocam bahsettginiz ilanı gördüm fakat yurtdışı oldugu için pek sıcak bakmadım garanti vs durumlar için forumda ikinci el bölümünde ssd satan arkadaşlarda oldukça çok fakat bu tarz ürünlerde sıfır almanın daha iyi olacagını düşünüyorum

bilgilendirme için teşekkürler

• OCZ 60GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD ( 525MB Okuma/ 475MB Yazma) var ve windows 7 64 bit de puanı 7.3 den 7.2 düştü. Acaba bu ileride bir sorun yaratırmı yada windows gün geçtikçe notu notu düşermi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.