60 TL BUTCEM VAR BU FİYATA ALABİLECEĞİM EN İYİ GAMİNG MAUS NEDİR ?
O "Maus" değil "Mouse" dir.
Teknosa'da Logitech G100 var 19,90TL'ye ona bakabilirsiniz. Logitech G300, A4Tech X7 bu fiyat aralığındaki en iyi çözümler ayrıca.
Wadjet
kullanıcısına yanıt
Everest gx8 i gördüm şimdi o nasıldır
Levent Air
kullanıcısına yanıt
Daha önce duydum ama kullanma fırsatım olmadı. O yüzden iyi bir yorum yapamayacağım. İnceleme videolarına falan bakmanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Levent Air
Everest gx8 i gördüm şimdi o nasıldır
ben kullanıyorum harika bir mouse ancak biraz büyük ona göre al yani
everestten uzak durun :) klasik olacak ama x7-750BH şuan gözümde bu segmentin en iyi mouse'udur. Tek kötü yanı 1 ms olmaması fakat o kadar da fark eden bir şey olmadığını gördüm.(hardcore bir fps oyuncusuyum) bu segmentte bu mouse'tan başkalarına yönelmeyin derim, malzeme kalitesi, yazılım desteği vs.vs. olarak gözümde en iyisidir bazıları eleştirse de, bu seviyeden sonra zaten razer'lar başlıyor, 160tl+ bir mouse alırsanız eskiden kullandıklarınızın plastik parçası olduğunu anlıyorsunuz. tavsiyem gerçekten hardcore bir oyuncu iseniz bütçenizi minimum 160tl yapmanız karşılığını rahatlıkla alıyorsunuz
+1
Razer Deathadder v2, 2013 çok güzel fareler.
Olmadı indirim yakalanınca G500 ve G500S'de tercih edilebilir.
X7-760 kullanıcısı olarak bütçeni arttırmanı tavsiye ederim 40-45 liradan fazla edecek mouse değil ki ben de o fiyata yakaladığımda almıştım daha fazla haketmez yani öyle diyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: Levent Air
60 TL BUTCEM VAR BU FİYATA ALABİLECEĞİM EN İYİ GAMİNG MAUS NEDİR ?
LOGITECH G300 GAMING MOUSE 63 TL
Levent Air
kullanıcısına yanıt
Mouse aldınız mı yada hangisini aldınız? Bende almayı düşünüyorum da "Logitech G300 ve Everest GX8" arasında kaldım...