Şimdi Ara

60 lwl Charima Bişe Oldu Plz Yorum Yapin :'( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ksc almışlar şu an char mute de ban yiceksin %100 aynı olay başıma geldi bankadaki itemleri aktar
  • Böyle durumlarda içim soğuyor.Koxp bile olsa o kadar emek verdin bak ne kaldı elinde
  • ya yuh yani 5 tane kekuri düşürmek kolay mı beah
  • adam koxp kullanmadım diyor birazcık inanın insanlara
  • yok kardesim korkma ban degil burdaki enayiler hemen ban derler 1 kac gune duzelirr rahat ol hicde korma yenden gireceksin aslanlar gibi ister kospla kas ister elle rahat ol ban olsa server ekrani gelmez ban olsa server ekrani gelmez bide siteye gir eger bansa orda yazar ama eminim degil
  • yaw hic bise umrumda degil charimi geri actirsm yeter icinizden biri iyi ing biliyosa guzel bir ticked hazirlarsa cok super olr
    chr acilsin onume gelen birine sag tikla trade kekuriy lerin hepsini ver ok de walla
    sadece guzel bi ticked istiyorum
    logosda 51 lwl magemde wardi ayni id den bu zamana kadar ne koxp ne bise kurdum el emegi goz nuru olurmu be olurmu
    Bi ticked plz
  • Banned...
  • Üzüldüm kardeş kötü bi durum
    Bırak bence artık bu oyunu alt tarafı grafik parçası bu kadar değmez
  • ben biliom onun ne olduun,kesin sende pre wardı,o premiumun bi servisi,eğer seni biri dc etmeye başlarsa pre bitene kadar öle dc werio itemler hacklenmesin diye...
  • kardes siteye gir bakayim ordayazar bunudami bilmiyosun hayret bisey bence bandegil gir siteye bak
  • keconlarda koxpmu kuruyordun?
    siteye gir ban nedenini öğren
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyzaar

yok kardesim korkma ban degil burdaki enayiler hemen ban derler 1 kac gune duzelirr rahat ol hicde korma yenden gireceksin aslanlar gibi ister kospla kas ister elle rahat ol ban olsa server ekrani gelmez ban olsa server ekrani gelmez bide siteye gir eger bansa orda yazar ama eminim degil

bak kardeşim bellki bişi bilmiyorsun
    böle durumda ban yemiş oluyorsun
    ayrıca yemesen bile arkadaşlar yanlış biliyorsunuz diyebilirsin ..neden enayi diyorsun garazin ne ?
    tahminen 12 yaşındaki bi çocuksun bişi bilmeden burunun sokuyorsun heryere
    insan gibi konuş hayvanlaşma arkadaşlar yanlış biliyorsunuz diyebilirsin

• arkadasim sizde hemen ban diyosunuz amma meraklısınız banlamaya zorunami gitti bizim zorumuza gitmiyomu banlanın diye hitap edince enayi dedigim icin ozurdilerim herkesten eger sizde adamsanız sizde ozur dilersiniz adamlıgınızı goreyim bakayim bundan kac kisi ozur dilecek banlanın demeye geldigi zaman 20 kisi ban diyo bekliyom
  • Arkadalkar size Nasil iron Bow aldigimi soylim
    Lufersonda Basede Cleaver +5 satan Pm Diye Flood yapiyodum Milletten 7 m ye alip Maradonda 15 m den satiyordum Sonra oyle oyle para kastim samimiyetimle soyluyorum kactane cleaver sattigimi unuttum sonrada baya urasip 500 m yaptim gidip iron bow alip ele gecirdikten sonra daha bi ok atmadan dc oldu daha bi ok atip atack gucunu konrtol bile edemeden ban yedik allahtan revamidir bu ha sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: deajuve123

kekuryi koxplamı arıyodun ?

• Hosgeldiniz xxx
    [ 0 ] Knight Cash
    Destekleme biletinizi veriniz
    MYKOL
    Çıkış

• Müşteri hizmetlerinden mesaj
    • GENEL

NOT: Parola hafızasını satın alma programını çalıştırı
    Parola hafızasını çalıştırmak istediğinizde "geçersiz parola" sorunu ile karşı karşıya gelirseniz aşağıdaki işlemleri lütfen gerçekleştiriniz: 1) KOL'dan çıkmak 2) Gizlediklerinizi açıklayınız 3) Oyun veya Web hesabınız için yeni bir Parola giriniz. 4) Sonrasında Parola hafızasını satın alma programına gidiniz . Bu tür sorunlar yeni Internet Explorer sistemleri ile onlarla ilgili olan çözümlerden kaynaklanmaktadır. Bu işlemlerin sonunda alışverişinizi gerçekleştirebileceksiniz. Teşekkürler .

eBay UYARMA BİLDİRİSİ
    eğer eBay veya ona benzer sitelerden alışveriş yaparsanız, Yapacağınız alışverişte dolandırılmanızın ihtimali yüksek olacaktır .Bu tür durumlarda hesabınız olsun veya bu konu ile ilgili herhangi bir sorununuz olsun tekrar size hizmet veremiyeceğimizi bildirmekteyiz. Uygulamakta olduğumuz politikamız açık satışta bulunan veya takasta bulunan veya hesapları üzerinden ticaret uygulayan hesaplara HİZMET VERMİYECEGİZ Şunuda dikkat altına almanız gerekmektedir, bu sistem kanalı ile kanunsuz bir şeyi satın alırsanızö size bildirmeden almış alduğunuz bu şeyi kaldıracağız, bu konuda size vereceğimiz yanıt olmayacaktır. Aynı kural kanunsuz diğer dalları veya kurallarımız ihlal edenler için herhangi bir kişiye karşı uygulanacaktır.

İşlemlere başlamadan önce lütfen uyguladığımız politikalrı gözden geçiriniz.
    Bu noktada karakterleri iptal edemezsiniz. Yakında bu özelliği yayımlayacağız.
    Eğer hesabınızı başkaları ile paylaşırsanız veya başkalarından satın alırsanız, hesabınız ile ilgili olan bilgi kaçırılması veya bilgi kayıbı hakkında yardım almayacaksınız.
    Üstün Üyelerimize 24 saat içinde yanıt gönderilecektir. Anında cevap verilmeyecetir.

Online Şövalye Hesabını İdare Etmek

Eğer Şövalye Hesabındaki bilgileri değiştirmek istiyorsan , Lütfen ayırmayı tıklayınız ve Teklifinizi veriniz;REDAKSIYON ve teklif ; Bağlanın.

Nakit Şövalye
    Varmı [ 0 ] Şovalyenin nakit noktaları.
    Lütfen oyunda nakit Şovalye satin alınız.

Hesap bilgileri
    Hesap kimliği: xxx
    [ Yeniden düzeltmek/Parolayı değiştirmek ]

Fatura bilgileri
    [Faturaların tarihini gözden geçir]

Temas bilgileri
    Üyenin adı: xxx
    Ülke: Turkey
    Telefon:
    E-mail: xxx
    [İletişim bilgilerini yaz]

Sitede Bu wardi Ban olsa bu sayfa cikarmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666Fahrenheit666 -- 28 Nisan 2007; 23:41:41 >

• Arkadaşımın başına geldi. Aynı hesapta asıl char.ı ile giremiyordu, yan char.ı ile giriyordu. GM ile bizzat ben görüşmüştüm. Char.ın başka bir GM tarafından banlandığını söylemişti, ve ban sebebi belirtilmediği için banı açmıştı. MyKOL'da yine herhangi bir banlanma mesajı yoktu. Ancak iki, üç gün sonra hesap tamamen kapatıldı.

Yapacağın kasanda ve yan charlarında tuttuğun itemları ve parayı, kesin sonucu öğrenene kadar başka bir hesaba aktarmak. Büyük ihtimalle ban alacaksın, en azından az da olsa bir şeyler kurtarabilirsin belki..
  • yok kardesim ban falan degfil ben sana demistim zaten ban degil diye adamlar uzuntusunden kahroluyolar bu siitedekiler hemen banlanmanı istiyo bak bitanesi bile cevap yazmamıs iste hayvan diyen arkadasim iste hayvan sen sin bebe 12 yasındasın tahminim ezukler sizi

• quote:

Orjinalden alıntı: NihiList KeLebeK

Arkadaşımın başına geldi. Aynı hesapta asıl char.ı ile giremiyordu, yan char.ı ile giriyordu. GM ile bizzat ben görüşmüştüm. Char.ın başka bir GM tarafından banlandığını söylemişti, ve ban sebebi belirtilmediği için banı açmıştı. MyKOL'da yine herhangi bir banlanma mesajı yoktu. Ancak iki, üç gün sonra hesap tamamen kapatıldı.

Yapacağın kasanda ve yan charlarında tuttuğun itemları ve parayı, kesin sonucu öğrenene kadar başka bir hesaba aktarmak. Büyük ihtimalle ban alacaksın, en azından az da olsa bir şeyler kurtarabilirsin belki..

Chardaki itemlere Ulasmanin yolu yokmu allam ya Kasada pek degerli item yok

• Yok. Üzgünüm.. (Aslında değilim, otur kur koxp'u sonra gel ağla, pöff, iyi olmuş..)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.