Arkadaslar +60 mage arıyorum orc olursa ii olur Paper olabilir ama İntci mage tercihimdir master acık olması gerekir bankada 1 2 gb olursa ii olur Server olarak patos logos manes 3unden birinde olursa ii olur itemleri cok ahım sahım olmasın ideal bir mage arıyorum cok fazla param yok ona gore
up
up
oly de işine yararsa 61 lvl orc mage satabilirim istanbuldanım ptt havales, ile yapaßiliriz.
ankaradan olması lazım ayrıca itemli mage arıyorum!!!
yokmu hic mage satan?
Manes de Paper Mage Lvl 61 üstündekiler +8 mage paper robe, staff ı +9 wood staff master gorevi tamamlanmıştır.
Pathosta 67 lvl bücür karus mage satılır yan charı lvl 60 healer ( pot basmak için ) dğier yan charı lvl 58 assasin Gırakondada lvl 58 assasin bulunur aynı id de hepsi 150 ytldir char Trabzon'dan yüz yüze satılacaktır...
Mage Itemleri
paper set +7 , wood +8 , görev takıları , valkyrie helmet , crimson +7 dagger deFance ve bir suru +1 dagger defance
ayrıca 21 k np var ve de bir cok ex görevi duruyor...
Priest Itemleri +7 fp set health basılı +8 maul görev takıları
ayrıca 10 k np var
Rogue Itemleri sadece görev itemleri var üzerinde +5 2 tane de clever var
Gırakondaki Rogue Itemsizdir...
Ankara 'ya gelmem söz konusu değil ancak yazmak istedim forumdan bir çok kişiyle char takası vs. yaptım ayrıca bu charı da forumdan aldım önce parayı yolladım daha sonra saolsun arkadaş verdi charı aynen bende o şekilde yapabilirim ama eger guvenemem diyorsan sen bilirsin hak veririm
quote:
Orjinalden alıntı: jrlocker
Manes de Paper Mage Lvl 61 üstündekiler +8 mage paper robe, staff ı +9 wood staff master gorevi tamamlanmıştır.