Şimdi Ara

60 TL Windows 10 Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
10.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende pek birşey bulamadım heryerde 3.sınıf yazılım diyorlar aldıgımız kişide orjinal diyo kime inanıcaz bilmiyoruz :D
  • 3. Sınıf lisans diye ortada dolaşan bilgiler hurafe :-)

Bende OEM lisans kullanıyorum. Yeni sıfır bilgisayar topladığınizda da OEM lisans kurulur. OEM lisans mantık olarak taşınamayan lisans olarak görülür. Yani sadece tek bir pcde kullanılabilir. Birde bunlar box olan kutulu lisansları vardır. Kurulan pcden silinip başka bir pcde de kullanılabilir. Velhasıl kelam 3. Sınıf lisans diye birşey yok. Lisans lisanstir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw usta sıfır pc kurdum crack yapmak bırak beni pc nin zoruna gider gittim oem lisans aldım n11 den sanırım en iyisini yaptım :F güncelleme felanda alır sanırım
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    hocam bide win 10 kurulduğunda kendi windriver diye ayrı bi d diski kurdu c den ayrı olarak 6-7 gb kadar. bunu silsem bişey olur mu.
    windows yüklendiğinde driverların çoğu günceldi. yanında ünlem olan birkkaç tanesini de sağ tık güncelle yaparak hallettim. napim şimdi bu d diskini.

şimdilik augıt yoneticisinde yanında ünlem olan yok hepsi güncel görünüyo. nolur nolmaz acerin sitesinden kontrol edim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 12 Kasım 2017; 17:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurimc

Anladım hocam elimde orjinal win 8 var yükleyip,win 10 yükselteyim.

Yükseltme için windows 8.1 önce korsan şekilde aktifleştirmemiz gerekiyor mu yoksa aktifleştirmeden direk yükseltirsemde orijinal olur mu
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben orjinal yapamadım.Yukarıda anlatılanlar sanırsam işe yaramıyor.
    Windows 8.1 orjinal öğrenci versiyon vardı onuda yükseltemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.