Şimdi Ara

60 twink oynar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir nevi bir anket gibi bir şey yapmak istedim. Sadece Türklerin olduğu bir 60 twink guild açılsa ilgilenenler olur mu? Her hafta classic raidleri, classic legendary görevleri vb. yapılacak beraber, yeri geldiğinde guild içi eğlence etkinlikleri (hide & seek vb.) yapılacak. Yeri geldiğinde sohbet, muhabbet...

Konuyu baltalayacak yorumlar yapmazsanız sevinirim.

• vaktim olsa gelirdim. oyundan bi arkadaşın guildi vardı. guild olarak 60 içeriğini temizlediler sonra hepberaber 70 oldular 70 içeriğini temizlediler, öyle öyle 80-85 ve 90 yaptılar. aylar sürdü ama çok zevk aldılar. benim vaktim olmadığı için guilde girmedim bile ama sürekli anlatırdı nekadar zevk aldığını. En güzelide bu bence. Tabi rp yapmayı bilmek ve sevmek lazım. yoksa "100 olup hepsine tek atarım yha" diyenler çıkar kuşkusuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

vaktim olsa gelirdim. oyundan bi arkadaşın guildi vardı. guild olarak 60 içeriğini temizlediler sonra hepberaber 70 oldular 70 içeriğini temizlediler, öyle öyle 80-85 ve 90 yaptılar. aylar sürdü ama çok zevk aldılar. benim vaktim olmadığı için guilde girmedim bile ama sürekli anlatırdı nekadar zevk aldığını. En güzelide bu bence. Tabi rp yapmayı bilmek ve sevmek lazım. yoksa "100 olup hepsine tek atarım yha" diyenler çıkar kuşkusuz.

Benim aklımda da bu vardı zaten. Güzelce classic içeriği temizlenir, guilddekilerin ne eksik legendarysi kalır, ne de bitmeyen classic seti ve raidi vb. Sonra 70 öyle öyle ilerleriz diye düşünüyordum ama şuan çoğu kişi zaten end-game karakterini geliştiriyor, raidler de yeni açıldı zaten. Pek ilgi olacağını sanmıyorum ama yine de bir sorayım dedim.

• 60 işi zor 40 kişi gerektiği için, 70 daha kolay olur gibi.
  • Vanilla niyetiniz varsa feenix serverlarina bakın bence. Türk bulur musunuz bilmem ama 40 kişi toplanır rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk olmak şartı olmazsa eminim bulabilirsiniz. 70 diğer arkadaşın dediği gibi 25 kişi olduğu için insan bulmak açısından daha rahat. Ben ilgilenmezdim ama orası ayrı. Hepsini kendi zamanında ya da o dönem özelliği anlatan Private Server üzerinde oynamak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 15 Aralık 2014; 23:16:21 >
  • World of Corecraft var BC için, kaç yıl oldu açılacak. Bizi mi kandırıyorlar anlamadım.
  • Vanilla'dan çok şeyi sildiler oyundan. Nostalji arıyorsanız ben de Feenix'i öneriyorum.

• 60 level olmak yetmiyor nostalji yapmaya. Şuan ki 60 leveller vanillanın 60 levellerinden çok daha güçlü, itemle alakası yok direk scaling ile alakalı. Biz 70 twinkkken 4 kişi sunwell yapıyorduk mopta. Stat squish geldiğinden beri hiç twink oynamadım ama çok değiştiğini sanmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.