Şimdi Ara

60'' yada 55'' 3500 TL YE KADAR TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde şuanda samsung 46c6000 kullanıyorum. Genel olarak fena değil ama aldığımdan beri akşamları rahatsız eden bir clouding ( bulutlanma ) sorunu var tvde. Sorum ise şu artık tvmi değiştireceğim ve ayırdığım bütçem 3500 tl pusuya yatıp bekleyebilirim ama tv modeli daha belirleyemedim. arkadaşlar artık almışken ultra hd almalısın diyorlar. ve lg 55ub830v yi tavsiye ediyorlar . ben 60 lb652v falan büyük birşey almayı düşünmüştüm fiyatları çok uygundu ama panmelleri 50 hz imiş.

Tv ile yaptıklarım şunlar. Sıralamayı en az yaptığım şeyden en fazla yaptığım şeye doğru sıraladım.

1-hd yayın izlemek
    2-sd yayın izlemek
    3- pcye sürekli bağlı konumda ve monitör olarak kullanmak
    3- usbden flashbellek yada hdd takıp video izlemek ( avi, mkv, 720p ve 1080p altyazılı video izlemek )
    4- pc den monitör olarak kullanırken oyun oynamak

birde philipsin 58puk6809 modelini gördüm istediğime yakın fiyatta ama arkadaşlarım sakın alma lg varken o alınmaz dediler sizlerede bir sormak istedim. Sizce doğru seçim ne olur? 3500 tl yi geçemem arkadaşlar ve ne kadar buyuk ekranlı olursa o kadar iyi benim için
    tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

60 inç ve performans beklentisi için düşük bir bütçe bu yüzden 55 inç öneririm..
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-kdl-kdl55w805bbtskd-55-400hz-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsony55w805a&categoryId=163192
    http://www.hepsiburada.com/liste/panasonic-tx-l55etw60-55-600hz-wifi-uydu-alicili-dlna-usbmovie-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk/productDetails.aspx?productId=evpantxl55etw60&categoryId=163192&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.tv&gclid=CIC7_oGlmcICFW7MtAodhSQAug

Dallas öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. senin yazdığın bir konuyu okudum baştan sona kadar sen lglere pek sıcak bakmıyorsun anladığım kadarıyla. Ancak 55 alıcaksam uhd olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. çok acelem yok bekleyip alacağım. nisan gibi nasipse düğün yapacağım o yuzden aralık gibi falan evi döşemeye başlayacağım. çok fazla gider var tvyide olmuşken buyuk olsun istiyorum. 1 kere alabileceğim onun için tv önemli benim için o yuzden gerçekten iyi araştırma yapmalıyım . senide baya detaycı buldum yazdıklarından dolayı vereceğin bilgiler benim için önemli gerçekten. sharpın gecen ay 60 inçleri teşir vs çok uygun rakamlara gitti 60lb552 idi yanlış hatırlamıyorsam modelleri. ama sharpı bilmediğimden yanaşmak istemedim şimdi 3600 tlye düşecek 58 puk modeli var philipsin ama bununda kullanıcı yorumlarına baktım herkes yavaşlığından şikayetçi. Valla kafam çorba olmaya başladı şimdiden. zamanında da çorba olucak gibiydi bir arkadaş c600 al dedi aldım kullanıyorum ama bulutlanma dışında genel olarak memnunum. bulutlanmayıdı arka ışığı kısarak azaltıyorum. bunlar yandan aydınlatmalı serilerdi. şimdilerde aydınlatmada ne gibi değişiklikler var hiç bilmiyorum. üreticiler ledden tasarruf yapmak için zamanında sadece yana led koyuyorlardı. Ledin metresi 2.5 tl koysalarya adam gibi heryerlerine :)

• dalass'ın önerileri çok mantıklı. TV'yi en çok oyun oynamakta kullanacağınıza göre kesinlikle Sony ve Panasonic dışında markalara bakmayın. Input lag nedeni ile diğer markalarda sorun yaşama olasılığınız yüksek.
  • domper D kullanıcısına yanıt
    Madem 4K düşünüyor ve nisana kadar vaktin var simdiden kafa yormaya asla gerek yok, "gün doğmadan neler doğar" o yüzden zamanı gelince bakarız çaresine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.delitilki.com/lg-55ub850v-55-inc-140cm-4k-smart-3d-led-tv.html suan tek kalmis ,site mediamart in ,bir bakin derim fiyat guzel

• Merhaba arkadaslar , bu kadar yüksek bütçe ayırıyorsanız biraz beklemenizi öneririm. Su an tv fiyatları hala cok yüksek. 4K tv ler çıkıyor ama USB 3, hdmi 3 koymuyorlar. Kaldı ki su an 4k tv almak icin cooook erken. Ne yayın var ne film. Su an evlerdeki en yüksek net hızı fiber ile 25 mbit. Onlar da 50 hadi bilemediniz 100 gb adil kullanım kotası veriyor. Su an 1080 bir filmin boyutunun 10 gb in üstünde olduğunu düşünürseniz 4k filmin minimum 20 gb olacağını tahmin edebilirsiniz. Bunun yanında boyutuna göre değişmekle birlikte 4K ile full HD yayınların belirli mesafede fark gözlemlemek de imkansız.

Kısacası su an 4K ya para yatırmak tamamen ölü bir yatırım. Acil tv ihtiyacınız var ise 2000 lira civarında full HD bir alet almanızı öneririm. Su an piyasada yüksek paralara değecek tek alet oled Tv'ler onlar da ateş pahası. Ama seneye su an ki 4k Tv'ler 1000-2500 arasına düşeceğini oledlerin ise 3000 mertebelerine düşeceğine inanıyorum . Tabi eğer biz suanki led 4k Tv'lere bu yüksek paraları vermeye devam edesek oledlerin fiyatlarının düşmesi de o kdr gecikir

• Teshir ama Philips 55PFL8008 in fiyatı çok uygun Bimeks'te, Teknosa dan aynı fiyata almıştım.

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?sid=128069&ou=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 29 Kasım 2014; 23:56:18 >
  • Arkadaslar. Teknosadaki arkadasimin tavsiyesi ile 60la740 aldim. Bekleywmedim. Goruntusu tipi boyutu hosuma gitti. Tesirdi ama temiz baya 6-7 aylik bir cihazmis aldim gectim valla. Nedir ne degildir hic arastorma sansim olmadi f/p uygun gibi geldi bana cunku. Artik almis bulunuyorum ama hala teslim almadigim icin iade sansim var hata ettoysem iade edebilirim. Ne dersiniz ? Fiyat 3000 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.