Şimdi Ara

60 yaş emeklilik nerde çalışıcaz o yaşa kadar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 20-35 yaş arası çoğu kişinin maalesef emekli şansı azaldı . Alacağı para ise şimdinin 1.000-1.500 lirası gibi bir şey olacak
    Bu saatten sonra kişinin prim vs yatırma değil kendi yatırımını yapması daha karlı olacak .ki ben öyle yapıyorum. Devlet hastanelerinin durumu nedeniyle SSK bile güvencesini kaybetti Özel sigorta yapılır geçilir. Buradaki tek sıkıntı GSS

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir başka sıkıntı ise bu ülke nüfusunun %99'ununu dediği şey köye yerleşme sahil kasabasına yerleşme gibi şeylerin artık bitiyor azalıyor olması.

Yani yazlık yerlerde yer kalmadı, doldu taştı bununla birlikte alan kalmadı her yer beton meton.Köy işi ise hem çok zor herkesin yapacağı iş değil hem artık köydekiler kaçıyor yapamıyor.Çünkü kurtarmıyor artık.Bitti o inek çiftliği tavuk çiftliği arı marı..

Bugün 30 yaşında olan birisi maaş konusunda iyi maaş alsa bile 4.000-5.000 arası.Eğer bir yerden kalma ev dükkan yoksa o arkadaşa geçmiş olsun.Gerçekten geçmiş olsun.İyi maaş dediğim şeye bakın 5.000 ! Ne kadar acı değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Ocak 2021; 13:53:23 >
  • Sen yönetici olduğuna emin misin ? Kandırmışlar galiba seni. Benim müdürleri öğlen 4ten sonra görebilen cennetlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.