Şimdi Ara

60 YTL VAR nasil degerlendiriyim Gold veya silk olarak<?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar ya kararsizim :( ne alcagimi bilmyiroum ama 100 m alacagim kesin server odin 100 m 15 tl 50 silk 7.5 tl sizce nasil yapiyiim

• bot al
  • Hiç silk almadan tamamen gold al. Yani yaklaşık 400m gelir. 400m ile hertürlü taksiye girerek lwl kasabilirsin.
  • 100m gold al lazım olur daha fazlası israf. ezik pre için 150 silk al. etti sana 33 tl. sbot al biriyle ortak ol. etti 40 lira. bu 1 aylık. 1 aydan sora daha gold almana gerek kalmıcak cun ku bottan cıkan itemleri satıcaksın. sadece 150 silklik ezik preden ve sbotunu alıcaksın. o da sana 27 liraya falan gelicek.
  • closek haklı demiş,oyuna para çekilmemesi taraftarıyım..zor durumlarda bile cekmiorm ,bi kac kere çektim o da soyulmuştum..bi daha böle bişi olcanı da sanmıorm :)

silke de cok para yatırma premium alcaksan en düşüğünden al..bot keyfine kalmış alabilirsin,alacaksan sbot tavsiye ederim closek'in dediği gibi ortak da bulursan cok iyi olur :)

şu an da ne para çekiorm ne de bot kullanıorm..150 silk premium ile elle kasıyorum ben.eğer sizin de benim gibi elle kasan arkadaslarınız varsa bot kullanmayın.(server troy guildimize bekleriz :P ) oyunun tadını cıkarın..
  • @One-X

Çok iyi söylemişsin hocam..Alacaksın silver preyi elle kasacaksın..Legit bir guild veya iyi bir party ekibi kurarsan çok zevkli olur..
  • kesinlikle :)

Bot oyunda hiç olmasaydı cok daha iyi olurdu..ben de kullandım kullanmadım demiyorum.ama kimse kullanmasaydı ben de kullanmazdım.şu an için cok mutluyum kimse yapmıosa job,biz yaparız party li kasarız unique bekleriz..bot olunca öyle deildi hep bota kurma mecburiyeti hissediosn bosa gitmesin paran die..oyunu %0 riskle ve zevkle oynamak ayrıcalıktır :P

edit: konu yanlıs yerde sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoche -- 27 Eylül 2009; 16:01:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.