Şimdi Ara

600/60 Hediye ceki alınıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 600/60 Hediye ceki alınıktır
    600/60 TL indirim ceki hemen alınacak ve alısveriş yapılacaktır.
    iletişim pm
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 13 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sa. Arkadaşım. 23u son kullanımlı çeklerim var. Daha önce satış yapmadım da almadım da.. ben de başka çek bulabilir miyim diye bakıyordum.

1200/100'u:20₺,

600/60'15₺,

250/40'i 10₺ye. Vereceğim.

Hiç yapmadığım için; ve başka birisinin daha alma ihtimaline ve diğer kişinin siparişini iptal etme olasılığına karşı(paronayakca oldu) alışverişi buradan ben adınıza girerim. mesafeli satış kısmını ve onaylama işlemini videoya çeker gonderirim. Ödemeyi de bkmexpressle yaparsın. Parayı da Denizbank fatspay yada enparaya gönderirsin. 1 saatte gondermezsen siparişini iptal ederim. Güvenmek zorunda değilsin. İlle de satacağım diye bir şey yok,daha önceki çeklerimi hep yaktım. Saat 12.00-13.00, 14.30-.... Saatlerinde işlem yapabilirim.

Diğerleri bedava, mesai saatlerim dışında yardımcı olurum

. HESABİMİ VERMEM!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim kendi kredi kartımla taksitli alısveriş yaapcagım. tutar yuksek ve peşin işlem yapmayacağım bunu senin yolunla elbet yapamam. Paranoyakca dedigin kısım gercekten oyle. sen paranı alırsın hesap bilgilerini verirsin alışveriş tamamlanır sonra hesabını alırsın hayatına bakarsın bu işin yöntemi budur.
    Ya parayı alıp hesabı vermezsen?? Paranoyakça oldu galiba. neyse bol şans. Bu gibi bir durum yaşayacagıma 60 lira fazla verir yaparım alısverişimi. Sacmalamıssın biraz cunku
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.