Merhabalar, 600-700TL civarında güzel bir ses sistemi almak istiyorum (5+1 hazır sinema sistemi tarzında oluyor galiba?), fakat konular hakkında detaylı bilgim bulunmuyor. Amacım TV'ye bağlayıp film ve müzik dinlerken güzel ses elde edebilmek (ses konusunda gerçekten hassasım) Kulaklık olarak 4-5 farklı çeşit kulaklık kullanmaktayım (ÖRN: Sennheiser, Plantronics vb.). Genelde film olayını notebook'u HDMI ile TV'ye bağlayarak izleme şeklinde gerçekleştiriyorum. Önerileriniz ne olur?
Logitech z906
Logitech bu sistemsede basslari z5500 den biraz daha dusuk yapip midlerin kalitesini arttirmistir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sn Covboy ..z906 da tiz bas sesleri nasıl.. ben..uzun süredir bu fiyatlarda iyi bir ses sistemi arıyorum.. benim istediğim, dinlediğim müziklerde sesler tabiri caizse, cıstak cıstak şekinde çıkmalı..)) yani tizler kendini hissettirmeli. (canlı bir orkestra misali) bu ürünü inceledim yorumlar çok iyi ..şayet seslerde benim istediğim şekilde çıkıyorsa ne ala.. ayrıca bu sistemi tv ye bağlamakta mümkünmü acaba.. şayet siz kullanıyorsanız veya başka kullanan arkadaş da varsa, (önereceğiniz başka bir cihaz için de olabilr ) görüşlerinizi yazabilirmisiniz lütfen..
arkadaşlar bimeks de son 2 gün. z906 770 TL kaçırmayın
Sn Skylined.. Siz bu cihazı kullanıyormusunuz ..kullanıyorsanız bir önceki mesajımdaki istediğim özelliklere sahipmi..
quote:
Orijinalden alıntı: gün_ay
Sn Skylined.. Siz bu cihazı kullanıyormusunuz ..kullanıyorsanız bir önceki mesajımdaki istediğim özelliklere sahipmi..