Şimdi Ara

600-750 YTL arası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım symbian bu modellerde bulunmuyor. Ancak ben çok lazım diyerek, symbian tabanlı öneri isteyen, telefonu alınca da sivrisinek kovma programı yükleyenler gördüm. Şimdi symbianı gerçekten kullanacaksan N70ME alacaksın (ya da N70 alıp N70ME ye çevireceksin) ama bu modeller ses konusunda iyi değiller ve pil ömürleri de gerçekten çok kısa. Ama eğer msn için almayı düşünüyorsan java telefonlar için de java msn uygulamaları var.
  • Peki arkdaşlar d900 e ne dersiniz onun ozellikleri iyimidir veya 3250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franchise11 -- 8 Mart 2007; 21:26:49 >
  • D900 de de Symbian yok bunun yanında pil ömrü kısa ve mp3 kalitesi de pek iyi değil.

Fotograf kalitesi iyi ancak W810i daha iyi diyebilirim. Kısacası D900 tasarım ve özellik isteyenler için bir telefon ancak pil ömrü kısa (e o kadar ince telefonda da olacak o kadar.) Şarj soketinini yeri bana göre oldukça ters bir yerde (yanda). Ayrıca aksesuar konusunda da sıkıntı yaşatabilir. Videosu da iyidir.

3250 modelini de özellikle kamerasındaki kırmızılık sorunu nedeniyle önermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 9 Mart 2007; 10:34:20 >
  • Eğer Symbian"a Önem Vermiyorsan Bu Fiyata En İyi K790İ Alınır...Eğer Symbian"a Önem Veriyosan N70-N71-N72 modelllerinden birini seçeceksin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 8 Mart 2007; 23:50:10 >
  • GÖZÜN KAPALI GİT D900 AL DERİM.....

FİYATI ÇOOOK UYGUN.....
  • K790 yada nokia n73
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

K790 yada nokia n73

ya da değil sadece k790 n73 ün fiyatı foto kalitesi k790 dan kötü olmasına rağmen çok yüksek arkadaşın belirttiği fiyat aralığına girmiyor.Onun için k790

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 9 Mart 2007; 1:18:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: patronokan

quote:

K790 yada nokia n73

n73 ün fiyatı foto kalitesi k790 dan kötü olmasına rağmen

Hiçbir inceleme, review'da böyle birşey yazmadığı gibi her iki telefonu kullananların hiçbiride bu fikre katılmaz

Sadece gece çekimlerinde o da eğer uzak plan görüntülenecekse fark oluşuyorsa bunun dışında gündüz çekimlerinde ve yaptığınız printlerde N73 daha üstündür
  • 3250 de her telefonda kırmızı foto çekme sorunu varmı peki
  • quote:

3250 de her telefonda kırmızı foto çekme sorunu varmı peki

Sanırım 3250"deki Kırmızı Sorunu Diğer Telefonlardada Varmı Diye Sormuşsun.Benim Bildiğim Sadece Kırmızılık Sorunu 3250,5500,N95"de Var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Sanırım 3250"deki Kırmızı Sorunu Diğer Telefonlardada Varmı Diye Sormuşsun.Benim Bildiğim Sadece Kırmızılık Sorunu 3250,5500,N95"de Var.
    Yok yanlış anlamışsın yani demek istedigim hangi 3250 yi alırsan al hep aynı sorun varmı yoksa olmayanlarda varmı kırmızılık sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

N95'de kırmızılık sorunu yok. Onda morluk sorunu var. Kırmızıyı aştı Nokia. Renk değiştirdi. Morardı

@franchise11: 3250'nin genelinde kırmızılık sorunu var diye biliyorum. Ama Xpress Music versiyonunda varmı bilmiyorum. Hatta 3250 kırmızılık sorunu diye forumda konu açılmıştı ve 3250 sahipleri bu yüzden kameradan dolayı şikayetçiydi.

http://forum.donanimhaber.com/m_11059581/tm.htm

İncele istersen.

• Tüm 3250 ve 3250XM lerde kamerada kırmızılık sorunu bulunmaktadır. İmzamdaki mavi linke tıkla istersen.
  • quote:

Peki arkdaşlar d900 e ne dersiniz onun ozellikleri iyimidir veya 3250

Samsung D900 ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü, video kayıt kalitesi (352x288 MP4), tasarım ve TV out gibi özelliklerle ön plana çıkan bir telefondur. Fakat telefonun kamerası kendi segmentindeki telefonlara göre bir miktar zayıf kalıyor, radyo yok, bekleme-konuşma süresi yetersiz, video kaydı direkt olarak hafıza kartına yapılamıyor.

Nokia 3250 daha çok ses kalitesi konusunda ön plana çıkıyor. Ancak telefon ekran çözünürlüğü ve kamera açısından bekleneni veremiyor. 3250 ve 3250 XM'in kamerasında kırmızılık problemi mevcut.
  • k790i al ama ses ve video'ya daha çok önem veriyorsan 6233
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: patronokan

quote:

K790 yada nokia n73

n73 ün fiyatı foto kalitesi k790 dan kötü olmasına rağmen

Hiçbir inceleme, review'da böyle birşey yazmadığı gibi her iki telefonu kullananların hiçbiride bu fikre katılmaz

Sadece gece çekimlerinde o da eğer uzak plan görüntülenecekse fark oluşuyorsa bunun dışında gündüz çekimlerinde ve yaptığınız printlerde N73 daha üstündür

n73 ün gece çekimlerinde fotoyu nasıl mosmor yaptığını hepimiz gördük bunu gizleyemeyiz

• Sony Ericsson K790i çok iyi bir seçim olur
  • k serisi
  • Kafam çok karışık arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum
  • git bir ana bayii orda hallet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.