Bildirim
600-800 arası android telefon tavsiyesi??
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xperia L. Android'e alışmanı kolaylaştıracaktır, seversin androidi bu telefon sayesinde. -
xperia L -
Piranha Zen
13 mp SONY kamera , 5 mp ön kamera
5 inç Full hd ekran
vb. Tavsiye ederim !
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Piranha zen Çin malı boş ver ona para verilmez gm discovery xperia l iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Çin malı değil ya Türkiye de yapılmıyomu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Piranha al 2 ay sonra bozulsun sonra çöpe at.. Adamlara ulaşabilen bana da ulaşsın satış sonrası rezil bir firma
Xperia L -
GM Discovery ve X peria L güzel seçeneklermiş. Karşılaştırmalarını inceledim discovery sanki daha üstün gibi geldi? teşekkürler tavsiyeler için başka yorumlar da bekliyorum.. -
Bu fiyat araliginda alinabilecek en iyi telefonlar
Samsung Galaxy S3 mini
Sony Xperia L
General Mobile Discovery
Bana sorarsan biraz daha para biriktirip apple almani oneririm
Cunku android lerde guncelleme ye onem vermiyorlar
Ama apple iphone 4 e bile ios 7 yi verdi
Yinede tercih senin
Xperia L -
Piranha Zen çöpe atmak için ideal bir telefon.Xperia L sağlamdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
farklı bir önerisi olan var mı? ya da xperia l kullanıcıları varsa yorumlarını alabilir miyim? xperia l mi yoksa biraz daha zorlayıp samsung s3 mü? -
xperia L al ama sorunları can sıkabilr ben nette okudum problemlerden dolayı vazgeçmiştim sesin kısılması vb.
benim de kafamı o karıştırdı nette o tarz sorunlardan bahsedilmiş hep -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtgzldg
farklı bir önerisi olan var mı? ya da xperia l kullanıcıları varsa yorumlarını alabilir miyim? xperia l mi yoksa biraz daha zorlayıp samsung s3 mü?
ıyıde s3 daha ıyı bır telefon degılkı,eskı nesıl teknolojı performansı dusuk cekırdek,ram adeta ıcen touchwızh arayuzu,ve dayanıksız klasık samsung kasası,s3 un cazıplıgı 2013 te kaldı,oda donanım cazıplıgı ıdı yoksa ılk cıktıgındada fıyatı asırı kazık olan bır modeldı,kraıt ıslemcısı ve s4mını htc one mını telefonlarındakı adreno 305 gpusuna sahıp olması,fıyatına gore haylı ıyı kamera performansında dolayı xperıa L bence daha alınası bır cihaz. -
bütçeyi zorlayabiliyorsan tabi ki s3 al
Gmd bu fiyatlata en iyisi. Xperia l ye o kadar para verilmez. Hele s3 mini diyenler pess.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- samsung a15 alınır mı
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telefon önerileri 2024
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X