Şimdi Ara

600-900 arası Sony,Htc,Samsung tavsiye eder misiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Esasen.c4 varken zf2 ve g3 almak sacmalik bence,g3un malesef ne halde bir cihaz oldugu asikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: assam757

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: assam757

arkadaşım ben sony c4 1000 lira gibi bir fiyata 1-2 güne kadar şipariş edecem gidin bakın gittigiyora 1099tl 100tl maxi puan olduma sana 1000tl bende max1000tl 1kuruş üstüne veremem sony z1 düşünüyordum fakat biraz kalındı sony c4 ile zenfone 2 arasında pek fark yok forumda aynı anda 12 sinintge testi var gidin bakın antutu teslerine sony c4 40000-43000 arası zenfone 2 de aynı artık karar kullanan kişiye kalmış bence zenfone 2 çok kalın ben de zenfone 2 alacaktım hatta 6 ay bunun için bekledim ama gel görki bana göre bir telefon değil neyse bu zevk meselesi bence değer bu arada telefona alacak arkadaşım gine sony z1 gitti diyorda 999tle 50 maximum karta puan 949 lira eğer 1029 tl ye alırsan 100maxi puandan 929 tlye sony z1 sahibi olabirsin z1 yamana atılacak telefon değil

o ekranla z1 artık alınmaz hocam. ayrıca 1000 tlden bir kuruş fazla veremem demişssin ama farkındasın heralde kartından 1100 tl çekilcek puanı ödediğiniz paradan düşerek söyleme alışkanlığını bırakın artık. kartında 1098 tl olsa alamazsın o telefonu sen 1000e alıyorum diyorsun,sonradan gelecek puan başka birşey karttan dediğiniz paranın çekilmesi başka bir şey. ayrıca 100 tl için bence sony garantili alın

Zaten kartından alışveriş yapacağım kişi 100 tl lik alışveriş yapacak dolayısıyla benim ona 1000tl vermem yeterli olacak ben bu şekilde çok alışveriş yapıttım 1800 tl pc aldım 100tl maxi puanla 1700tlgeldi dediginizde haklisiniz ama kartın sahibi zaten her ay standart alisveris yaptığı için o 100tl maxi puanı oradan düşüttürüyor dolayısıyla banada
    Extra 100tl indirim gelmiş oluyor birde gittigidiyor mağaza sahibine bizzat sordum 24 ay sony garantili diyor faturali olacak bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum

Garanti sonyse hayirli olsun. Ama kartindan 1100 tl gidecek kisiye 1000 tl verip ustune 100 de sana puan gelecek deyip onu ikna etmeniz iyiymis kendisi hic bir kazanci olmadan destek olmus. Kart sizin olsaydi dedigim durum olacakti tabii.
    İyi forumlar

Hocam anlatamıyorum herhalde ben bu ay 100 tl akaryakıt alacam ve bunu her ay aldigimi farz et ve ben o karta yaptigim 100tl harcamayi yatiracam demi
    şimdi 1100 tl telefon aliyoruz ve 100 tl maxi puani kartimiza geçiyor ve biz onunla gidip 100 tl akaryakıt alıyoruz ... yani o maxi puanı paraya verirmiş oluyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.