Arkadaşlar arkadaşım cep telefonu alacakmış fakat karar veremiyor. Benden yardım istedi bende buraya yazmaya karar verdim. İstediği özellikler geniş ve dokunmatik ekranlı en az 3.2 mp li ve flaşlı kamerası olan işletim sistemli şarjı uzun giden bir telefon. Yardımlarınızı bekliyorum...
Flaşsız olarak gio veya p503 tavsiye edebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: kadirt Flaşsız olarak gio veya p503 tavsiye edebilirim.
Peki ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Fark olarak ne var yani?
quote:
Orijinalden alıntı: cix_man
quote:
Çok araştırdım,girmediğim site bakmadığım inceleme kalmadı,son olarak Gio'da karar kıldım.Hatta Gio almak için P503 siparişini iptal etmeye çalışıyorum şuan,sağolsun vatanbilgisayar bu konularda son günlerde çok hızlı,2 gündür 1 allahın kulunu bulup siparişi iptal ettiremedik.Kısaca karşılaştırırsak P503'ün pili ve GPS'i daha iyi,Gio ise daha hızlı ve dokunmatik hassaslığı ile oyun konusunda daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
quote:
Orijinalden alıntı: cix_man
quote:
Çok araştırdım,girmediğim site bakmadığım inceleme kalmadı,son olarak Gio'da karar kıldım.Hatta Gio almak için P503 siparişini iptal etmeye çalışıyorum şuan,sağolsun vatanbilgisayar bu konularda son günlerde çok hızlı,2 gündür 1 allahın kulunu bulup siparişi iptal ettiremedik.Kısaca karşılaştırırsak P503'ün pili ve GPS'i daha iyi,Gio ise daha hızlı ve dokunmatik hassaslığı ile oyun konusunda daha iyi.