Şimdi Ara

600 tl civarında hangi netbook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500-600 tl arasında bir netbook alıcam, belki biraz daha fazla arttırabilirim bütçeyi, bu aralıkta hangi netbook u tercih etmeliyim? çift çekirdekli bir netbook almak istiyorum önerileriniz nedir? şimdiden teşekkürler :D

• http://forum.donanimhaber.com/m_54211153/tm.htm
    Bu konuyu inceleyebilirsin.
    İsteklerine bağlı değişir netbook tavsiyesi ve tercihi onları söyle istersen bi :) Ne yapmak ön planda senin için netbookta?
  • genel olarak film dizi izlemek için kullanıcam, oyun oynamıcam zaten, excel word filan kullanıcam yani çok zorlanmıcak bilgisayar, netbook yerine saturdnde gördüğüm bir laptop var o daha mı mantıklı olur? 2 gb ddr3 ram, 320 gb hard disk, çift çekirdekli t3500 işlemci(2.1 ghz 1mb önişlemci) var(hp compaq)
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkester

genel olarak film dizi izlemek için kullanıcam, oyun oynamıcam zaten, excel word filan kullanıcam yani çok zorlanmıcak bilgisayar, netbook yerine saturdnde gördüğüm bir laptop var o daha mı mantıklı olur? 2 gb ddr3 ram, 320 gb hard disk, çift çekirdekli t3500 işlemci(2.1 ghz 1mb önişlemci) var(hp compaq)

diziler 1080p mi ? turuncu indiriminde samsung var 1080p ise ion asus al yada e-350 sony-lenovo hangisini istersen alabilirsin ucuza bulabilirsen tabiki geçen 681 tl idi lenovo vatanda 1080p değilse samsung baya uygun fiyat seçim senin
  • Bana da şöyle olabildiğince düşük fiyatlı internet, ofis amaçlı kullanabileceğim ekranı mümkün olduğunca küçük olan filmle falan uğraşmayacağım bir notebook gerekiyor ancak bulamadım güzel bir şeyler fiyatlar 700-800'den başlıyor sanırım. Ne diyorsunuz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bana da şöyle olabildiğince düşük fiyatlı internet, ofis amaçlı kullanabileceğim ekranı mümkün olduğunca küçük olan filmle falan uğraşmayacağım bir notebook gerekiyor ancak bulamadım güzel bir şeyler fiyatlar 700-800'den başlıyor sanırım. Ne diyorsunuz bu konuda?

teknosa turuncu indirimi samsung netbook 479 tl alabileceğin en mantıklısı bu
  • Arkadaşlar bi anda netbook almaya karar verdim tabi bu fiyatı görünce :) teknosa turuncu indirim devam ediyormu acaba bilginiz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-np-n150-jp0ztr-intel-atom-n570-166ghz-2gb-320gb-101-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761020&categoryId=108495&SKU=BD761020-K

Maksimum kartınız varsa dediğiniz fiyat aralığında alabileceğiniz iyi bir netbook.
    Hepsiburada maksimum karta 30 tl puan artı 400 tl üzeri 75 tl hediye çeki kampanyalarının ikisindende aynı siparişte fayadalanabilirsiniz.

EKLEME: verdiğim linkteki fiyat,kampanyalar düştükten sonra bile teknosa'nın bugün için 100 adet stoklu turuncu indirim kampanyasının yanına yaklaşmıyor.O yüzden bugün için geçerliliği olan bir fiyat değil
    Eğer teknosadan ürünü bulup alabiliyorsanız kesinlikle kaçırmayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 19 Kasım 2011; 11:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m_atalay

Arkadaşlar bi anda netbook almaya karar verdim tabi bu fiyatı görünce :) teknosa turuncu indirim devam ediyormu acaba bilginiz varmı?

bugun gecerli kaldıysa kaçırma yeni kasa bu hepsiburadaki gibi değil daha ii
  • teknosa kampanyasında netbook kaldığını zannetmiyorum.Aşağaki konuda kampanya ile ilgili bilgi paylaşımı yapılıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_54675178/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

genel olarak film dizi izlemek için kullanıcam, oyun oynamıcam zaten, excel word filan kullanıcam yani çok zorlanmıcak bilgisayar, netbook yerine saturdnde gördüğüm bir laptop var o daha mı mantıklı olur? 2 gb ddr3 ram, 320 gb hard disk, çift çekirdekli t3500 işlemci(2.1 ghz 1mb önişlemci) var(hp compaq)

diziler 1080p mi ? turuncu indiriminde samsung var 1080p ise ion asus al yada e-350 sony-lenovo hangisini istersen alabilirsin ucuza bulabilirsen tabiki geçen 681 tl idi lenovo vatanda 1080p değilse samsung baya uygun fiyat seçim senin

1080p değil diziler, 720p bile olcağını sanmıyorum, fiyat konusu biraz sıkıntı yaratıyor, 600 tlye kadar bütçem var bu fiyatta alabilceğim en iyi ürün nedir?

• quote:

quote:

quote:

1080p değil diziler, 720p bile olcağını sanmıyorum, fiyat konusu biraz sıkıntı yaratıyor, 600 tlye kadar bütçem var bu fiyatta alabilceğim en iyi ürün nedir?

kaçırmışsın ne diim ama bu hatfada varmış heralde turuncu indirimi. ozman samsung al 479tl yeni kasası olsun ama daha şık

• quote:

quote:

quote:

mediamarkt da Asus'un amd-c50 işlemcili 10 ınchlık netbooku var.599tl idi fiyatı.Netbook lazımsa git onu al ve huzura er...
    şöyle ki,

bırak 1080p video açar mı açmaz mı kaygısını adobe premier yukleyıp 1080p vıdeo edıtlersın.O derece guzel bır netbook.
    bende amd ıslemcılı netbook var.bugun eski bılgısayara gectım sıkıldım,agır ve hantal geldı.derhal kapatıp netbooka devam ettım.zira diğer bılgısayarlarda yapabıldıgım herseyı (agır oyunlar oynamak dısında) netbookta yapabılıyorum.kaymak gıbı...oyun dersen illa ki bahsettıgım asus ta call of duty modernwarfare 1-2 oynarsın .fıfa pes zaten oynarsın...yeter işte..en onemlısı pil durumu ,ben kafadan 6 saatı buluyorum.6 saat boyunca da ne ekran kararttım ne de yogun kullanımdan vazgectım.
    super ya super ,,aklımı seveyım ıyı kı almısım.sızlere de tavsıye ederım.

• arkadaşlar ben birçok netbook'un özelliklerine baktım bugün, genel olarak hepsinin özellikleri aynı gibi.
    intel n570 işlemci
    1.66 hgz
    2gb ram
    paylaşımlı ekran kartı
    led ekran
    bunları birbirinden ayıran şey nedir çok merak ediyorum ben?
    asus 1015 px
    samsung nc111
    dikkatimi çekti ancak ben 720p ya da 1024p film izlemek istiyorum, zira küçük ekranda film seyretmeyi severim. ve diğer günlük işler tabiki.
    bu iki aletten hangisini önerirsiniz acaba?
  • asus 1015px ile 1080p film izliyebilirsin ama samsungla izleyemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishwizard04

asus 1015px ile 1080p film izliyebilirsin ama samsungla izleyemezsin

Özellikleri aynıysa neden samsungta izlenmiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.