Şimdi Ara

600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
35.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Serdar bey merhaba
    Bir suredir yeni bir buzdolabi arastirma durumundayim. KG76APIF0N modeli cok hosuma gitti ama forumlarda ve sikayet sitelerindeki Siemens in sogutma ve ses problemleri ve ozellikle de servis elemanlarinin alacaklari 75 tl ucret odakli olmasi, sikayetlere bakinca Siemens in urununun arkasinda durmadigi bir cok ornek okumam beni korkutuyor. Siemens i hep orta ve ust segment bir marka olarak bilirdim ama ozellikle servis elemanlari ile ilgili okuduklarima oldukca sasirdim ve bu yuzden hala marka/model kararimi veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferkaya

Serdar bey merhaba
    Bir suredir yeni bir buzdolabi arastirma durumundayim. KG76APIF0N modeli cok hosuma gitti ama forumlarda ve sikayet sitelerindeki Siemens in sogutma ve ses problemleri ve ozellikle de servis elemanlarinin alacaklari 75 tl ucret odakli olmasi, sikayetlere bakinca Siemens in urununun arkasinda durmadigi bir cok ornek okumam beni korkutuyor. Siemens i hep orta ve ust segment bir marka olarak bilirdim ama ozellikle servis elemanlari ile ilgili okuduklarima oldukca sasirdim ve bu yuzden hala marka/model kararimi veremedim.
    Zafer bey merhabalar, isterseniz telefonlaşalım çok daha hızlı ilerleriz.

Serdar Çetin
    05533976676

Saygılar.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Resimdeki KG86BAIF0N yeni çıkan buzdolanı bugün aldık ve gelip kurdular yarısı nakit yarısı 4 taksit olmak üzere malesef 7667tl'ye sözde indirimli olarak(Attığınız mesajdan sonra kazıklandığımızı anladım) aldık.Ürün yeni olduğu için internette pek yoktu olanlar da en ucuz 7.300'dü beklemeye değmez diye aldık ama bu konuyu dün görseydim kesinlikle sizden alırdık bundan sonra çevremizden biri alırsa ilk size yönlendireceğiz.Sizce nasıl buzdolabı iyi mi? Yeni olduğu için hakkında bilgi yok.
    Not:7667'ye ek 290tl'ye 2 yıl garanti uzattık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayrı bir konu oluşturucam bu konuya yazmak doğru olmaz heralde siz yine de merak ettiklerinizi özelden sorabilirsiniz amcamlarda KG86AI42N(BOSCH) var alırken zaten ikisi arasında kaldık bizimkiler alttan çekmeceli olduğu için bunu tercih etti yoksa KG86AI42N'in buzluğu 6 litre daha geniş 2DB daha sessiz ve 148W daha az enerji harcıyor fakat amcam da bizim buzdolabını çok beğendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8593F6DCF -- 29 Temmuz 2020; 16:20:56 >
  • Bende Serdar Bey' den kg86nai42n buzdolabı aldım.
    Bulunduğum şehirde bir tane siemens yetkili satıcısı var yani rekabet yok. O bayininde verdiği son fiyat Serdar Bey'in verdiği fiyatın 500 lira üstündeydi. Kapımın dibindeki bayinin 900 km ötedeki bayiden bu kadar fazla istemesi çok saçma geldi. Hatta Serdar Bey de 100-200 lira fark varsa uğraşma oradan al dedi. Fakat esnaflar kendinden o kadar soğuttu ki 2 ay beklemeyi göze alıp Serdar Bey 'den aldım. Dolap bana ulaştı sorunsuz kuruldu. Dolaptan ve Serdar Beyin esnaflığından çok memnun kaldım. Ses probleminden bahseden arkadaşlar olmuştu tedirgin olmuştum ama gayet sessiz çalışıyor.
    Birde dolabın şöyle bir sıkıntısı var dondurucu kısımı tam 1.5 yaşındaki kızımın boyuna uygun. Akşama kadar 50 kere açıp kapatıyordu. Onu da buzluğun kapı kolunu sökerek çözmek zorunda kaldık artik.

• Merhaba,
    Ben de bugün Vestel NF640 Ex model buzdolabını gördüm. Eve almayı düşünüyorum ama Vestel ile ilgili çok fazla yorum bulamadım.
    www.hepsiburada.com
    Vestel NF640 Ex A++ 640 lt No-Frost Buzdolabı Inox Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/vestel-nf640-ex-a-640-lt-no-frost-buzdolabi-inox-p-HBV00000USZY2?magaza=yakalagelsin

Fiyat oldukça uygun geldi bana, Vestelde 250 lira gibi bir rakama garanti 7 yıl yapılabiliyor. Bu şekilde sizce vestel tercih edilir mi?

• mmuratfatih M kullanıcısına yanıt
    Buzdolabim beko ve kucuk motoru bozuldu 650tl ye servis takti.simdiki aklim olsa bunu alip derin dondurucu derdinden de kurtulurdum.bunun 540 ligina baktim cok hosuma gitti.bunlarin E LİSİ ve EX lisi var aralarinda ne fark var acaba

• Merhabalar, 6000 TL Civarında (Taş çatlasa 7000) buzdolabı arıyorum, mümkünse yerli markalar olsun isterim hem gereksiz vergi vs vermemek için hem de yerli ürünleri desteklemek için. 70 e 182 şu anki dolabımız hani sanırım 75 e 185 civarı uyar
    650 litre civarı fiyat alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Merhabalar, 6000 TL Civarında (Taş çatlasa 7000) buzdolabı arıyorum, mümkünse yerli markalar olsun isterim hem gereksiz vergi vs vermemek için hem de yerli ürünleri desteklemek için. 70 e 182 şu anki dolabımız hani sanırım 75 e 185 civarı uyar

Bu güzel duruyor

Fiyatlar geçerli midir?

• Arkadaşlar merhaba.

Profilo ve Siemens marka buzdolapları ve diğer tüm ürün grupları için fiyat ve ürün bilgisi konusunda arayabilirsiniz.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

Profilo BD3056WFUN 559 lt A++ Alttan Donduruculu Buzdolabı

Boyutlar (YxGxD): 193.0 cm x 70 cm x 80 cm

600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi

Profilo BD2076WFAN 581 lt A++ Üstten Donduruculu Buzdolabı

Boyutlar (YxGxD): 186.0 cm x 75 cm x 84 cm ( kulp hariç derinlik: 80 cm )

600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi600+ (XL-XXL) Buzdolabı Tavsiyesi

Profilo BD2086WFAN 687 lt A++ Üstten Donduruculu Buzdolabı

Boyutlar (YxGxD): 186.0 cm x 86 cm x 84 cm ( kulp hariç derinlik: 80 cm )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 27 Şubat 2021; 1:31:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Arkadaşlar merhaba.

Profilo ve Siemens marka buzdolapları ve diğer tüm ürün grupları için fiyat ve ürün bilgisi konusunda arayabilirsiniz.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

Profilo BD3056WFUN 559 lt A++ Alttan Donduruculu Buzdolabı

Boyutlar (YxGxD): 193.0 cm x 70 cm x 80 cm

Profilo BD2076WFAN 581 lt A++ Üstten Donduruculu Buzdolabı

Boyutlar (YxGxD): 186.0 cm x 75 cm x 84 cm ( kulp hariç derinlik: 80 cm )

Profilo BD2086WFAN 687 lt A++ Üstten Donduruculu Buzdolabı

Boyutlar (YxGxD): 186.0 cm x 86 cm x 84 cm ( kulp hariç derinlik: 80 cm )

Serdar bey...

Profilo BD2086WFAN A++ 687 LT için fiyat verebilir misiniz....

• pulashibee kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Whatsapp'tan devam
  • merhaba serdar bey

KD58VVW30N

modeli için fiyat verirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: recep005

merhaba serdar bey

KD58VVW30N

modeli için fiyat verirmisiniz

Recep bey merhaba.
    Listede en altta o modelin güncel versiyonu için fiyatı görebilirsiniz.
    Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

https://resimyukle.imageupload.workers.dev/1GXBXfdV_Alttan%20Donduruculu%20Buzdolab%C4%B1.jpg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.