Şimdi Ara

6000-6300 tl Oyun İçin Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana 6000-6300 tl aralığında güzel bi laptop önerebilir misiniz?17.3 inç olursa iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu iki modele bakabilirsin 17 inch olarak gtx 1060 yada 1070 olan modeller 7000-8000 civarında o yüzden geriye gtx 1050 ti olan modeller kalıyor 17 inch değilde 15. 6 olsun dersen 1060 olan modeller bulunabilir 6000 civarına.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V7-2.html#.WvRtfsmhmyU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim aklımda da hp omen vardı sağol

• Tunahan Zorbaz ASVHC T kullanıcısına yanıt
    Üstte arkadaşın attığı linkteki hp omen laptobu yeni aldım. Sorun varsa sorabilirsin.

• Oyun performansı nasıl oynadığın oyunlardaki fps değerlerini yazabilir misin?

Dediğim gibi yeni aldığım için henüz fps testi yapmadım. Ama pcye pubg, gta 5 ve rainbow six kurdum. Şu an dışarıdayım. Saat 15-16 gibi test edip, elde ettiğim değerleri buraya yazarım. Fps dışında sorun var mı şimdilik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustGuilty -- 11 Mayıs 2018; 11:43:46 >
  • Bir de oyun oynadığında sıcaklık çok artıyor mu soğutması nasıl onu da yazar mısın

Soğutması gayet iyi. Çift fan var cihazda. Maksimum 78 dereceyi gördüm gta 5'de. Çıkan fan sesi de rahatsız edici seviyede değil.

• Peki teşekkürler.

gta 5 - 50-60 fps - ayarlar: high-very high karışık
    pubg - 41-57 fps - ayarlar: hepsi high
    rainbow six - 52-60 fps - ayarlar: high-very high karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustGuilty -- 11 Mayıs 2018; 19:57:42 >
  • Teşekkürler:)

• Alternatif olarak bu modele bakabilirsin hocam. Msi soğutma konusunda çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzflc -- 14 Mayıs 2018; 18:12:38 >

• dnzflc kullanıcısına yanıt
    Satın aldık artık hp yi.Sence pişman olur muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan Zorbaz ASVHC

usta hayırlı olsun öncelikle, uzun süreli oyun oynarken fps değerleri, ısınma-fan sesi-soğutma falan performansı nasıl cihazın?
  • quote:

Öncelikle hayırlı olsun.

Artıları ve eksileri paylaşmanız mümkün müdür?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 20 Mayıs 2018; 19:45:48 >
  • Tasarımı falan baya hoş.Çok uzun oyun oynamadım ama pubg de karışık ayarlarda 60-80 fps arası alıyor.Bir de bazen hoparlörden farklı bir ses çıkıyor 1 saniyeliğine falan ama çözemedim.(2-3 defa oldu sanırım)Far cry primal akıcı oynanıyor ultrada.Fps değerlerine pek bakmadım.Ha bir de sıcaklık ve fan sesi rahatsız edici derecede değil bence.(hepsiburada dan almadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan Zorbaz ASVHC -- 20 Mayıs 2018; 21:17:33 >
  • quote:

Tasarımı falan baya hoş.Çok uzun oyun oynamadım ama pubg de karışık ayarlarda 60-80 fps arası alıyor.Bir de bazen hoparlörden farklı bir ses çıkıyor 1 saniyeliğine falan ama çözemedim.(2-3 defa oldu sanırım)Far cry primal akıcı oynanıyor ultrada.Fps değerlerine pek bakmadım.Ha bir de sıcaklık ve fan sesi rahatsız edici derecede değil bence.(hepsiburada dan almadım)
    Kaça aldınız hocam? Nerden almıştınız?

Yani genel manada memnunsunuz..?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    5350 tl ye gittigidiyor dan almıştım ben baya memnunum ama fiyatı arttı sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.