Şimdi Ara

6000-7000 tlye sistem topluyorum eğlence amaçlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Boş işler ya 5000 tl den aşağı olmasın diyorsun . Arkadasım sen ne yapıcaksın bu pc ile ya ??

Foxbat ın sana önerdiği sistem 10 numara illa cok para vercem diyosan bekle hazirana kadar..

Zaten haziranda alacağım şimdi daha bişeyler öğrenme kısmındayım
  • Bu arada para bastığım faan yok 11 yıl sonra ilk pc mi alacağım onun 5 yıl biriktirdiğim para bu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyKenDuu16

quote:

Boş işler ya 5000 tl den aşağı olmasın diyorsun . Arkadasım sen ne yapıcaksın bu pc ile ya ??

Foxbat ın sana önerdiği sistem 10 numara illa cok para vercem diyosan bekle hazirana kadar..

Haziranda , sistemi alamdan 3 gün önce gelip konu açman yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

quote:

quote:

Haziranda , sistemi alamdan 3 gün önce gelip konu açman yeterli.

Tamam ben an iyisi oyle yapayım konuya cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

• şeytan ayrıntıda gizili adam ne demiş "eğlence amaçlı" topluyorum iş olsun diye toplatıyor size
  • quote:

Bu arada para bastığım faan yok 11 yıl sonra ilk pc mi alacağım onun 5 yıl biriktirdiğim para bu :(

5 yilda biriktirmissin tabiki hakkin senin ama okadar parada bir pc ye yatirilmaz daha ufak paraya istedigin isi gorecek bir pc toplayabilirsin sadece oneri karar sizin
  • bu Konu bana çok saçma gelmeye başladı. Kusura bakma ama öyle. Hem 5 yılda biriktirdim diyeceksin hemde o paranın ne zorluklarla biriktiğini unutup çöpe atacaksın. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

3000 tl ye bugün için süper bir pc topla 5 sene keyfine bak. sonra diğer 3000 tl ile o günün şartlarına göre bir sistem daha topla bir 5 sene daha gider. toplam da 10 sene. (kaba hesap)

ama bu sistem seni kaç sene götürecek üst düzey performansta?

Oyunları ultrada oynamak istiyorsa 2 yılda bir ekran kartını da değiştirmeli.

Özet:Bir seferde 6000tl vermek yerine 2500tl verip 2 yılda bir ekran kartı,4 yılda bir anakart,cpu,ram değiştirmek daha mantıklı.

ben kabaca yazdım, sonuçta benim dediğimi diyorsunuz sizde.

ben biraz da sallama buluyorum bu konuyu. yeni üye, çılgın fiyat ne bileyim pek inandırıcı gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.