Şimdi Ara

6000 TL bütçeye gaming bilgisayar hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar herkesin bayramı kutlu olsun,

Öncelikle bir süre beklemenin fiyatların düşüreceğini düşünüyorsanız bir kaç ay daha bekleyebilirim (bazı konular gördüm fiyatların düşeceği ile alakalı)

Genel olarak oyun oynamak için toplamak istiyorum bilgisayarımı ve fps olarak oynadığım tek oyun overwatch onun dışında ise en cok grafik isteyen ve bilgisayarı zorlayacak oyun Diablo 3 olacağını düşünüyorum. Buna göre sistem tavsiyeleriniz nelerdir acaba? (Asus rog8 2 modeline baya baktım ama ilerde parça degistiremeyecegim icin tereddütlerim oldu)

Monitör dahil bütçeye (çok para tutacak bir monitör tavsiye etmesenizde olur) ve intel düşünüyorum. Nerelerden kısıp hangi parçaya daha çok onem vermemi tavsiye edersiniz? Islemci sogutucusu yorumlarınızıda eksik etmezseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden değerli yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara cok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok fazla bu şekilde konu olduğundan yoruldu arkadaşlar sanırım cevap vermekten :) ben az cok anlıyorum girip toplayabiliyorum parçaları uygun ama sadece su güzel olsun su güzel olsun derken bütçe cok aşılıyor o yüzden desteğinize ihtiyacım var.. Hangi parcadan butcr tasarrufu yapmam doğru olur ve birbiri ile tam uyumlu stabil çalışabilecek bir sistem istiyorum.. (ilk topladigim bilgisayarda anakart 2 ve 4 lü ram setlerini daha verimli calistiriyormuş ben 3 lu set almıştım:) )

Tekrardan teşekkürler.

• Sanırım yardımcı olabilecek kimse yok.

Teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz

• Mining tayfası ekran kartı piyasanı mahvetti. Ekran kartları stoklarda yok ya da çok pahalı. Dolayısıyla önereceğimiz sitelerin çoğunda stok yok. R5 1600 önerecektim ama intel istiyorsanız:

6000 TL bütçeye gaming bilgisayar hk.

https://inventus.com.tr

Toplam: 4620TL. Monitör için bütçe kalıyor.

• pek fazla oyun oynamıyorsan sistemi kuracağın 128 gb ssd al 1 tb hdd al. Ekran kartı ne seçeceğin önemli. Bütçeyi zorlayıp 1080 ti alırsan 5 yıl oynayamayacağın oyun kalmaz ama fiyatları 3500 tl.
  • Teşekkürler yorumlar için. 1070 en zorlayacağım ekran kartı olur şu an için.. onun üzerinden de ilerleyebiliriz..
    Evet Anlamadım bende nedir şu mining olayı gerçekten alanlar 8 10 tane alıyor ekran kartlarından.. piyasada uçuyor haliyle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.