Şimdi Ara

6000 TL Oyuncu Sistemi Önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yosemitee

quote:

Orijinalden alıntı: IG

quote:

quote:

DH'nin mentalitesi.
    GTX780 Ti ve i7 4790k'ya dandik bir TN 1080p 60Hz monitör almak.
    6000TL'lik sisteme dandik 550TL'lik monitör resmen komedi.

Başka bir konuya olan mesajımı alıntılayacam.

"GTX780 Ti'a veya GTX780'e o dandik AOC monitörünü almak en büyük hattan olur. O monitörün öyle bir fiyat için hiç bir iyi tarafı yok.
    O monitör öyle bir ekran kartına yakışmıyor, şaka gibi.

Resmen bir Şahin'e Ferrari motoru takacaksın."

Edit:
    Bide 6000TL'lik sistemi bir Logitech G300?

başka fare bulamadığım için biraz aceleye geldi :D

Edit : Sizden sistem tavsiyesi istiyorum sistem + fare + klavye + monitör bütçe 6000 tl

Monitörde tercihiniz güzel renkler mi yoksa yüksek yenileme hızı/düşük tepkime süresi?
    Ya da güzel renkler ve ~80Hz gibi yenileme hızı iyi mi?

yüksek yenileme hızı/düşük tepkime süresi

O zaman sistemini bu monitöre üzerine topla;
    http://www.sanalmarketim.com/asus-vg248qe-24-1ms-144hz-full-hd-hoparlor-hdmi-dp-dvi-siyah-3d-led-monitor/p_45635/

Tavsiye edeceğim mouse ise Türkiye'de çok sınırlı sayılarda veya hiç yoktur... ondan anca yurt dışından getirebilirsin anca... ama Türkiye'de bulabilirsin belki. (eBay'e ve Amazon'a bakın, elimdeki Roccat Savu'yu eBay'den getirdim, bide Harici Bileşenlerde yurtdışından ucuza Mouse/Klavye getirme rehberi var, oraya da bakabilirsiniz)
    Zowie EC1 eVo
    Roccat Savu
    ZOWIE EC eVo CL
    ZOWIE FK 2014
    Bunları bulamıyorum alaman filan derseniz o zaman Logitech G402 alın derim.
    Bide kesinlikle mousepad alın, tavsiye edebileceğim mousepad Steelseries'in QcK mousepadleri, gayet iyidir ve Türkiye'de kolay bulurnur.

Klavye'de paran artarsa mekanik al (En az 250TL), Mekanik alamazsanız ucuz 20-30TL'lik sıradan bir klavye alın.
    Gayet hoşuma giden bir mekanik klavye;
    http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-aivia-osmium-kablolu-mekanik-oyuncu-klavyesi/productDetails.aspx?productId=bd303560&categoryId=51#Gorseller
    Ama siz araştırıp kendinize en uygun mekanik klavyeyi seçin.

Şimdi tahminen bu dediklerim alındıktan sonra yaklaşık 4500-4700TL gibi birşey kalıyor geriye.
    Bu para ile GTX780/GTX 780 Ti rahat alınır, en az Intel i5 rahat alınır... ve böyle güzel 250GB'lik (Belki 500GB'lik) SSD bile alınır.
    GTX780 veya GTX780 Ti alırken tavsiyem stock soğutucusu olanlı ile almak, çünkü resmen en iyi soğutucu o oluyor ama sorun ise stock soğutuculu GTX780 Ti bulmak zor. GTX780 için ise ben sadece bir tane stock soğutucu bulabildim. Onun linki ise;
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111--ekran-karti.html

Bide size yeni bir kulaklık filan gerekecek mi ses için?
    Ses de baya önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 25 Ağustos 2014; 16:36:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DH'nin mentalitesi.
    GTX780 Ti ve i7 4790k'ya dandik bir TN 1080p 60Hz monitör almak.
    6000TL'lik sisteme dandik 550TL'lik monitör resmen komedi.

Başka bir konuya olan mesajımı alıntılayacam.

"GTX780 Ti'a veya GTX780'e o dandik AOC monitörünü almak en büyük hattan olur. O monitörün öyle bir fiyat için hiç bir iyi tarafı yok.
    O monitör öyle bir ekran kartına yakışmıyor, şaka gibi.

Resmen bir Şahin'e Ferrari motoru takacaksın."

Edit:
    Bide 6000TL'lik sistemi bir Logitech G300?

başka fare bulamadığım için biraz aceleye geldi :D

Edit : Sizden sistem tavsiyesi istiyorum sistem + fare + klavye + monitör bütçe 6000 tl

Monitörde tercihiniz güzel renkler mi yoksa yüksek yenileme hızı/düşük tepkime süresi?
    Ya da güzel renkler ve ~80Hz gibi yenileme hızı iyi mi?

yüksek yenileme hızı/düşük tepkime süresi

O zaman sistemini bu monitöre üzerine topla;
    http://www.sanalmarketim.com/asus-vg248qe-24-1ms-144hz-full-hd-hoparlor-hdmi-dp-dvi-siyah-3d-led-monitor/p_45635/

Tavsiye edeceğim mouse ise Türkiye'de çok sınırlı sayılarda veya hiç yoktur... ondan anca yurt dışından getirebilirsin anca... ama Türkiye'de bulabilirsin belki. (eBay'e ve Amazon'a bakın, elimdeki Roccat Savu'yu eBay'den getirdim, bide Harici Bileşenlerde yurtdışından ucuza Mouse/Klavye getirme rehberi var, oraya da bakabilirsiniz)
    Zowie EC1 eVo
    Roccat Savu
    ZOWIE EC eVo CL
    ZOWIE FK 2014
    Bunları bulamıyorum alaman filan derseniz o zaman Logitech G402 alın derim.
    Bide kesinlikle mousepad alın, tavsiye edebileceğim mousepad Steelseries'in QcK mousepadleri, gayet iyidir ve Türkiye'de kolay bulurnur.

Klavye'de paran artarsa mekanik al (En az 250TL), Mekanik alamazsanız ucuz 20-30TL'lik sıradan bir klavye alın.
    Gayet hoşuma giden bir mekanik klavye;
    http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-aivia-osmium-kablolu-mekanik-oyuncu-klavyesi/productDetails.aspx?productId=bd303560&categoryId=51#Gorseller
    Ama siz araştırıp kendinize en uygun mekanik klavyeyi seçin.

Şimdi tahminen bu dediklerim alındıktan sonra yaklaşık 4500-4700TL gibi birşey kalıyor geriye.
    Bu para ile GTX780/GTX 780 Ti rahat alınır, en az Intel i5 rahat alınır... ve böyle güzel 250GB'lik (Belki 500GB'lik) SSD bile alınır.
    GTX780 veya GTX780 Ti alırken tavsiyem stock soğutucusu olanlı ile almak, çünkü resmen en iyi soğutucu o oluyor ama sorun ise stock soğutuculu GTX780 Ti bulmak zor. GTX780 için ise ben sadece bir tane stock soğutucu bulabildim. Onun linki ise;
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111--ekran-karti.html

Bide size yeni bir kulaklık filan gerekecek mi ses için?
    Ses de baya önemlidir.

aynn kulaklıkda g35 olsun istiyorum ama siz nasıl bir kulaklık önerirsiniz

• 5-6 Binlik sistem önerenlerin monitör olarak 120 hzden aşağısını artık yazmamaları gerekiyor.He arkadaş ben vsync açık oynayacağım derse eyvallah.Onun dışında 780 yada ti olan kartlara 60 hz monitör kesinlikle gitmez..
  • IG I kullanıcısına yanıt
    Arkadaşim AOC belki 15 senelik marka dandik olsaydi bu zamana kadar batmisti uretimleri durdurmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus, Gigabyte, Asrock gibi markalar varken ne diye gidip Msi önerilir? Bunu kulaktan dolma bilgiglerle söylemiyorum. 2013 istatistiklerine bakıldığında saydığım markaların hepsinden daha fazla bozuluyor msi ürünler.(2014 daha belli değil ama pek bir şeyin değişeceğini sanmıyorum.) Msi ekran kartıda almayın gaming serileri referans pcb kullanıyor. Msi gaming 5 alma gigabyte gaming 5 al daha da üstüne ihtiyacın varsa Asus Maximus vıı hero al. Hiç bir markanın fanboyu değilim ama Msi yüzüne bakmayacağım bir marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir Çelik

Arkadaşim AOC belki 15 senelik marka dandik olsaydi bu zamana kadar batmisti uretimleri durdurmuştu

Ben şirket olarak AOC'ye birşey demedim, sadece o monitörün çok iyi olmadığını belirtim fiyatına göre, yoksa her büyük şirket kötü ürün çıkartır, bir kaç tane iyi ürün çıkarmadı diye şirket batacak değil ki.
    Ki, o fiyatta iyi bir monitör olsada, 500-600TL'lik monitörler GTX780 Ti için çok saçma. Ondan 500-600TL'ye daha iyi bir monitör önermedim, direk GTX780 Ti'ın hakkını verecek 1000+TL'lik monitör önerdim.

@yosemitee
    Sennheiser kulaklıklarına bakın derim, o fiyatta Sennheiser alırsan çok daha iyi ses kalitesi alırsın.
    Bir kulaklık müzik için iyise, oyun içinde iyidir.
    Açıkçası, 'Gaming' kulaklıklardan uzak durun derim genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 26 Ağustos 2014; 15:06:51 >

• yosemitee Y kullanıcısına yanıt
    780 ti çok gereksiz yapmayın etmeyin.

normal 780 neye yetmiyorda bunu alıyorsunuz.

+500 lira gelecek buradan gelen parayıda monitöre yatırıp 1000 Tlye VG248QE alın 144HZ ile diğer sistemden alacağın keyfi 2 katına arttır.
  • O kadar guzel sistemi g300 ile mi kontrol edicen sisteme yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

780 ti çok gereksiz yapmayın etmeyin.

normal 780 neye yetmiyorda bunu alıyorsunuz.

+500 lira gelecek buradan gelen parayıda monitöre yatırıp 1000 Tlye VG248QE alın 144HZ ile diğer sistemden alacağın keyfi 2 katına arttır.

+1
    Vatanda 1370 lira.HB de ise 1099 lira ve + olarak 200 lira çek veriyor 100 er tllik.
    HB
    100 er liralık çeklerlede ssd ve ram alınabilir.Yani 144 hz monitör 900 liraya gelmiş olur.Özelliklede 4 bin ve üstü sistemlerde yada 780,780 ti ve 290x sistemlerde 60 hz lik mönitörler yazılması resmen komedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.