Şimdi Ara

6000 TL SİSTEM NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir sistemle karşınızdayım. Sistemde OC yapılmayacağı için 6700 işlemci ve b150 anakart seçildi(yanılmıyorsam bu anakart OC yi desteklemiyor). Ekran kartının yeterli olacağını düşünerek seçtim. Eğer daha iyisi olabilir diyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
     6000 TL SİSTEM NASIL?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATİHH. -- 24 Aralık 2015; 19:44:01 >

• FATİHH. F kullanıcısına yanıt
    insan 6000 tl lik sisteme 980 ti sıkıştırırdı yada en kötü gtx 980 alırdı insan
    Ekran kartını Sapphire R9 390X Tri-X ile değiştir aynı fiyat , soğutucuyu da çıkartıp daha iyi bir kasa al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 24 Aralık 2015; 20:06:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam daha iyi bir kasa öneriniz varmıdır?
  • patren kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız koyulabilir ama sistem birbirine uyumlu olmaz. gidip 980+6400 yerine r9 390+6700 alırım benim ihtiyacımı her yönden karşılar. yorumunuz için teşekkürler.
    Corsair Graphite 230T , Zalman Z11 Plus HF1

• Anakart z170 d3h işlemci 6600k e.kartı 390x alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATİHH.

hocam haklısınız koyulabilir ama sistem birbirine uyumlu olmaz. gidip 980+6400 yerine r9 390+6700 alırım benim ihtiyacımı her yönden karşılar. yorumunuz için teşekkürler.

Bende böyle düşünüyorum. Fakat donanimhaber de genelde 980ti ve diğer çöplüklerle sistem kuruyorlar yani 980tiyi alınca diğerlerini paraya denk getirmek için o kadar kısıyorlar ki sadece 980ti kalıyor geriye Zaten 1080p monitör kullanacaksın. sana önereceğim şey işlemciyi K alman çünkü stock hızları da daha düşük k olmayan işlemcinin yani oc yapmazsan da daha yavaş 600 mhz kadar ve aralarında 100 lira bişey var. Ekran kartını da 970 alman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyon35 -- 25 Aralık 2015; 0:53:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.