60 Bin gibi bir rakama çıkmışsanız sıfır km olmayacaksa eğer az kullanılmış dizel 320 d ve yada konfor ve genişlik önemli ise 2011 sonata bakabilirsiniz.Şahsen hiçbir c sınıfı araca 60 bin tl verilmez diye düşünüyorum.
çok daha iyi fikir sunmuş arkadaş.
bencede doğru söylemişte,60000 tl ye az km li temiz 320 d yok malesef
Tecrübe karışımı bir fikir sundum ama tabi istekler ve beklentiler farklı olabilir 60 bin tl ye aldığım bir otomobilin en az bir koltuk ısıtması olamasını isterim sunroof,kaliteli deri koltuklar üstün güvenlik ve tabiki prestijle birlikte için geniş ve rahat bir araba olmalı yani kısaca verdiğimiz rakamı en iyi hak edebilecek bir araba olmalı. Ayrıca az kullanılmış 320 d derken bana göre bmw nin dizeli için 100 bin km az sayılabilir ama tabi modeli 2005 olur onunda 150 bin km altında bulunabiliyorsa neden olmasın?
Arkadaşlar tüm arabaları inceledim son olarak 2 araba arasında kaldım. İki araçta 59,500 civarı
Citroen C4 1.6 e-hdi 112 HP exclusive mcp kör nokta sistemli Toyota Corolla Sedan 1.4 d-4d Elegant m/m
Toyota mmt vites ile baya sorunlu gözüküyor, ayrıca bazı araçlarda yağ eksiltme sorunları olmuş. Vites geçişleri sarsıntılı, yokuşlarda sıkıntı olduğu ve elfreni yada manuel kalkış yapılması gerektiği, sıkışık trafiklerde ısınan parçalardan dolayı uyarı lambalarının sürekli yandığı vs. gibi sıkıntılar mevcut görünüyor. Cruise kontrol yok. 1.4 / 90 hp / 205 tork
2.elde artısı mevcut citroene göre bagaj genişliği var, içide daha geniş.
Citroen mcp vites toyotaya göre daha iyi çalıştığı sorun çıkarmadığı söyleniyor. Hill holder özelliği mevcut. Teknolojik olarak CC, kör nokta uyarı sistemi var. Viraj aydınlatması var. Masaj özellikli koltuklar var. Vs. 1.6 / 112 hp / 270 tork
sizce hangisi ?
tekrar c4
hyundai sonata style plus'ta olabilir
Ben 6) Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel (90 HP) Easytronic diyorum...
birde düzenli bakım yapıldığı taktirde hepsi iyidir bence ama fiyat olarak astra
Octavia kesinlikle... Donanım ve konfor olarak harika bir araba. param yetse direk dizel octavia alcam ama işte
adam iki seçenek koymuş ortaya bunlardan hangisi diyor?yorumlara bak
toyotanın otomatik vites sorunlu baştan eleyin derim. manuel alacaksanız diğerlerine bakmayın. fluence edc çok iyi bir seçim olacaktır hem motoruyla hem şanzumanıyla.
aman toyota otomatik sakın, iyi araştırın.
c4 de tam otomatik değil bi test edin bence.
kia-hyundai grubununklier tam otomatik fiyatlarıda uygun.
VW JETTA EN İYİSİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme